Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z uśmiechem

Ogród z uśmiechem

MirellaB 10:20, 28 lut 2019

Ja przeszłam niedawno okropną grypę. Jeszcze nie wróciłam do pełni sił. Zdrówka życzę
jolanka 18:06, 04 mar 2019

Dziewczyny kochane, dziękuję za wsparcie w chorowaniu, juz powoli dochodzę do siebie
Takiej francy, jaką złapałam to nikomu nie życzę, zjadliwe to było i miało chyba ochotę na zadomowienie się u mnie na dlużej Ja kończyłam, zaczynał eM, potem znowu ja i tak na zmianę. Wrrrr a tak ładnie bylo za oknem.

Cóż, samo życie nas dopada
W każdym razie buziaki dla Was

jolanka 18:08, 04 mar 2019

katel napisał(a)
Grypa w tym roku wyjątkowo zjadliwa, więc dolecz się porządnie
Wątek spotkaniowy już się pojawił - zerknij:
Lubdom 2019. Spotkanie 24 marca 2019 Lublin.

Ściskam Kasiu
Dzięki, widziałam już ale chyba nic z tego
Magleska 18:10, 04 mar 2019

ufff to dobrze,że już zdrowiejesz teraz stopniowo dotlenianie ,bez większych prac ogrodowych
Kociamama 18:16, 04 mar 2019

zawitka napisał(a)
Gosiu cudna jesteś .Wynocha choroby.Ja rano żle się czułam i poszłam na spacer do ogrodu wzięłam sekator do ręki iiiiiii wszystkie hortki ścięłam mimo niedzieli iod razu lepiej się poczułam --tylko u mnie nie katary.Buziaki posyłam .

J już mamy receptę na wszelkie choróbska . Pozdrawiam i życzę zdrówka.
jolanka 18:22, 04 mar 2019

Dzisiaj wyszłam po raz pierwszy do ogrodu nie licząc trzepania tujek kilka dni temu.
Kiedy podczytywałam Wasze wątki podczas chorowania to skręcało mnie normalnie. Tu przycięte, tam posprzątane, wydmuchane....

Mnie udało się dzisiaj przyciąć kilka hortensji i rzucać ściętymi badylami na trawnik
To wszystko....jutro idę do pracy po zwolnieniu więc bałam się szaleć za dużo. Przyznaję, sił to ja jeszcze za wiele nie mam, dobrze, że w zamrażarce zapasy gotowych rzeczy do odgrzewania były więc nie musiałam za wiele się wysilać w kuchni
Obejrzałam posiadłości i sporo juz widać - drzewa, krzewy w pąkach, zaczynają wychodzić tulipany.
Przez pomyłkę wyrwałam jedną szałwię Myślałam, że to ta jednoroczna, którą jesienią nie sprzątnęłam. Kiedy załapałam, że ta ta "dobra" wepchnęłam ją z powrotem do ziemi ale nie wiem czy to cos pomoże
jolanka 18:25, 04 mar 2019

Magleska napisał(a)
ufff to dobrze,że już zdrowiejesz teraz stopniowo dotlenianie ,bez większych prac ogrodowych

Ileż można chorować, odleżyny się zrobią jeszcze i co?
A i oczy trzeba oszczędzać a nie ślepić w telewizor
jolanka 18:26, 04 mar 2019

Kociamama napisał(a)

J już mamy receptę na wszelkie choróbska . Pozdrawiam i życzę zdrówka.

Oooo, i tak będe robić
Dzieki
mrokasia 18:32, 04 mar 2019

jolanka napisał(a)

Przez pomyłkę wyrwałam jedną szałwię Myślałam, że to ta jednoroczna, którą jesienią nie sprzątnęłam. Kiedy załapałam, że ta ta "dobra" wepchnęłam ją z powrotem do ziemi ale nie wiem czy to cos pomoże

Nic jej nie będzie, szałwie twarde są. Ja mam wykopane krokusy i jednego rozchodnika bo odkopywaliśmy lampy na frontowej i nie zdążyłam ich wkopać z powrotem. Mam nadzieję, że wytrzymają .

Joluś, dbaj o siebie!
Nowa12 18:57, 04 mar 2019

mrokasia napisał(a)

Nic jej nie będzie, szałwie twarde są. Ja mam wykopane krokusy i jednego rozchodnika bo odkopywaliśmy lampy na frontowej i nie zdążyłam ich wkopać z powrotem. Mam nadzieję, że wytrzymają .

Joluś, dbaj o siebie!

A ja zostawiłam te jednoroczne bo liczę że może staną się wieloroczne .