Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z uśmiechem

Ogród z uśmiechem

Zana 22:30, 02 maj 2016

Oj Jolanka, współczuję kontuzji, tyle pracy zrobione i trzeba poprawiać. Ale lepiej poprawić niż później wywalać i kupować nowe. Ale róż zamówiłaś! Elfe też mam w planach. Minervę kupiłam z gołym korzeniem i jakoś tak słabo rusza. Róże ubiegłoroczne, sadzone we wrześniu z doniczek już ładnie przyrosły, a te golasy ledwo, ledwo. Może to normalne, ja się nie znam. Pierwszy raz kupowałam z gołym korzeniem. W ogóle w ubiegłym roku kupiłam pierwsze w życiu róże.
Zdrowia Kochana życzę, dla męża też (żeby Ci pomógł jak najszybciej). Cmok na dobranoc
jolanka 10:01, 03 maj 2016

ag_zie napisał(a)
Ale pracy zrobiłaś ale szkoda że jeszcze poprawka musi być zdrowia życzę!

Dzieki Agnieszka
jolanka 10:04, 03 maj 2016

Psiamama napisał(a)
Witaj Jolu. A to cisy dały Ci w kość... dosłownie. Właśnie będę sadzić swoje i już wiem jakich błędów nie popełnić, może to Cię pocieszy, ale Twoja męka na coś się przyda Zdrówka życzę

Cała przyjemność po mojej stronie Aby nie częściej, mam nadzieję
jolanka 10:10, 03 maj 2016

Zana napisał(a)
Oj Jolanka, współczuję kontuzji, tyle pracy zrobione i trzeba poprawiać. Ale lepiej poprawić niż później wywalać i kupować nowe. Ale róż zamówiłaś! Elfe też mam w planach. Minervę kupiłam z gołym korzeniem i jakoś tak słabo rusza. Róże ubiegłoroczne, sadzone we wrześniu z doniczek już ładnie przyrosły, a te golasy ledwo, ledwo. Może to normalne, ja się nie znam. Pierwszy raz kupowałam z gołym korzeniem. W ogóle w ubiegłym roku kupiłam pierwsze w życiu róże.
Zdrowia Kochana życzę, dla męża też (żeby Ci pomógł jak najszybciej). Cmok na dobranoc

Zaszalałam z różami, ale zawsze chciałam je mieć M. nie wie, ile wyszedł rachunek Ja jestem lepsza - Ty w ubiegłym roku, a ja dopiero w tym Będę się dopiero ich uczyć. Mam już dwie pienne - Monicę i Bonicę - ale chyba baaardzo przechorowały zimą. Prawie nie ruszają. Wiem od dziewczyn, że z nimi to zawsze ryzyko. Trudno. Miłego dzionka
BasiaLT 10:42, 03 maj 2016

Kobieto daj na odboj. Już jedną kontuzję masz to potrzeba ci więcej? Roboty nie przerobisz. Ja wiem ze im więcej się zrobi to jeszcze więcej się chce ale nie ma co przesadzać. Bo wyladujesz na ortopedii i tyle będzie z twojej roboty.
A co do rachunku za kwiatki... cóż im mniej emus wie tym lepiej śpi
katel 20:17, 03 maj 2016

Współczuję bólu kolan i mi ta kontuzja nie jest obca niestety - mi pomaga wygrzewanie.
jolanka 20:26, 03 maj 2016

BasiaLT napisał(a)
Kobieto daj na odboj. Już jedną kontuzję masz to potrzeba ci więcej? Roboty nie przerobisz. Ja wiem ze im więcej się zrobi to jeszcze więcej się chce ale nie ma co przesadzać. Bo wyladujesz na ortopedii i tyle będzie z twojej roboty.
A co do rachunku za kwiatki... cóż im mniej emus wie tym lepiej śpi

Wiem, że jeśli przedobrzę, to na pewno nie będę mogła nic robić dłuższy czas. Chodzę z opaską uciskową - pomaga funkcjonować, mam nadzieję, że to tylko przeciążenie, czas pokaże brrr

Emus nie zdaje sobie sprawy ile kwiatki kosztują I tego się trzymajmy, z pożytkiem dla nas dwojga
jolanka 20:27, 03 maj 2016

katel napisał(a)
Współczuję bólu kolan i mi ta kontuzja nie jest obca niestety - mi pomaga wygrzewanie.

dzięki mnie odwrotnie - zimne okłady
anbu 20:29, 03 maj 2016

Jola co tam działasz? Jak kolano :/ ?
jolanka 21:02, 03 maj 2016

anbu napisał(a)
Jola co tam działasz? Jak kolano :/ ?

Kolano trochę lepiej ale ściskam opaską uciskową i nie mogę kucnąć. Musiałam przygotować działkę do jutrzejszej wizyty koparko-spycharki Aż się boję co będzie. brrr. Dzięki za troskę