Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z uśmiechem

Ogród z uśmiechem

UrsaMaior 19:48, 29 cze 2017

Niedobre wieści U nas obyło się bez strat, gałęzie polatały, ale bywało już gorzej.
inka74 19:55, 29 cze 2017

Jolu, myślałam, że tylko z drugiej strony Warszawy przeszła trąba. Dobrze, że dom cały. Ogrodu szkoda ale najważniejsze, że wam nic się nie stało. Jakby było ci coś potrzeba pomóc - zadzwoń.
Bogdzia 20:26, 29 cze 2017

jolanka napisał(a)
U mnie przeszla dzis traba powietrzna. Nie mam czesci lasu za dzialka. W ogrodzie polamane gałęzie i kwiaty. Nie mamy pradu, nie dzialaly tez przez kilka godzin telefony. Nie ma przejazdu do mnie, pozwalane drzewa, slupy energetyczne. Pisze z komörki. Myslalam ze nie bede miala domu.

Jola współczuje bardzo a brak pradu jest bardzo uciążliwy i ten strach jak to się dzieje. Nie rozchoruj sie tylko jak ja się rozchorowałam wprawdzie za drugim razem z innego powodu ale pierwszy przez ten kataklizm. Najwazniejsze ze dom cały bo to dopiero by było zmartwienie. U Kasi-Luizy wiatr wyrwał dwa wielkie modrzewie a u Nikity tez straty, straszne te pogody teraz a to jeszcze nie koniec podobno.Buziaki ślę i trzymaj się.
paulina_ns 20:31, 29 cze 2017

Wspolczuje, u nas w nocy też okropnie wiało, wyzamykalam wszystko, dzieci do łóżka wzięłam i czekaliśmy, na szczęście szybko przeszło.
asiak 22:17, 29 cze 2017

Straszne to co czytam... tyle szkód wyrządzają te burze
Dziewczyny, ale najważniejsze, że dom stoi i nikomu nic się nie stało. Cała reszta da sobie radę. Ogrodu szkoda, ale mogło być gorzej...
Pozdrawiam cieplutko...
Kasia_CS 22:29, 29 cze 2017

jolanka napisał(a)

Goethe ma ogromne kwiaty, ciekawa jestem jak będzie wyglądać kiedy krzew się rozrosnie.

U mnie właśnie to samo - piękny, duży kwiat (tylko się póki co przypala). Krzaczek a razie mały, ale będę czekać, aż podrośnie Bo jest piękny ten kwiat.
Ewik 22:30, 29 cze 2017

Szał różany u Ciebie. Burzy nie lubię, dobrze że przeszła bez większych szkód.
Kasia_CS 22:37, 29 cze 2017

Ojej, czytam jak u Ciebie się porobiło... ta aura jest nieprzewidywalna... mam nadzieję, że uda się szybko zlikwidować skutki nawałnicy i szkody okażą się mniejsze...
Margarete 22:37, 29 cze 2017

O rany ! Współczuję bardzo. U nas w łódzkiem wczoraj też narozrabiało ale u mnie na szczęście nie. W okolicznych ogrodach - tych z forum - pozalewane, powyrywane drzewa, prądu brak. Współczuję Jolu tych przeżyć i lęku oraz strat. Z naturą nie wygramy. Dobrze że gorzej się nie skończyło dla was.
Kasya 23:53, 29 cze 2017

jolanka napisał(a)
U mnie przeszla dzis traba powietrzna. Nie mam czesci lasu za dzialka. W ogrodzie polamane gałęzie i kwiaty. Nie mamy pradu, nie dzialaly tez przez kilka godzin telefony. Nie ma przejazdu do mnie, pozwalane drzewa, slupy energetyczne. Pisze z komörki. Myslalam ze nie bede miala domu.

o matko...wspolczuje
bylas w domu ?