Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z uśmiechem

Ogród z uśmiechem

AsiaK_Z 22:01, 02 lip 2017

Porażające widoki
jolanka 22:06, 02 lip 2017

Kindzia napisał(a)
Ja mam dwa czerwone leosie wsadzone z premedytacją ( bo o wyjątkowej zdrowotności dziewczyny pisały) pod Alchymista. W zeszłym roku malutkie i wiotkie, to rozumiem, ale w tym wcale nie są lepsze. Maleństwa nawet 20 cm nie przekroczyły, już czarną ospę mają, wiotkie toto...jedynie kolor intensywny, piękny je ratuje...ja też nie przepadam za czerwoniastymi różami, ale M je lubi, to mam parę. Ale tamte zdrowe i dorodne : Barcarolle, Ingrid Bergman i Issabella Rosselini - warte polecenia...a te pyrtki leosiowe jakieś niewydarzone...

O ludu...w zagłębie różane jedziesz Ja tam też, być może, będę. W drugiej połowie sierpnia. Tyle, że ja bez planów zakupowych

Jakoś w ogóle czerwień mi nie leży Zmartwilas mnie tym Leosiem, jeśli będzie tak jak u Ciebie, to miejsca u mnie długo nie zagrzeje Na razie jest w donicy.
A jadę Rodzinkę trzeba odwiedzac a ze troszkę zbocze Daj znać kiedy będziesz bo może tez będę. Do mamy jeżdżę co jakiś czas
jolanka 22:10, 02 lip 2017

Muszę ponadrabiac trochę Forum, mam zaległości a u Was tyle się dzieje
olga80 22:24, 02 lip 2017

aż przykro oglądać szkody współczuję przeżyć dobrze,że ogród ominęła

nam 2 lata temu nawałnica dach z garażu zabrała tego trzasku i widoku nie zapomnę do końca życia teraz jak zaczyna wiać czuję niepokój
Rytla 22:37, 02 lip 2017

Jolanko, jak dzis troche zawiało, to aż zadrżałam wewnetrznie, te wichure bedziemy długo pamietać.
anka_ 23:04, 02 lip 2017

Te widoki u ciebie to jak po tornadzie w Kampinosie w 2004. Ślady są do dzisiaj...
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
ElzbietaFranka 23:20, 02 lip 2017

Ja nie mogę, ale musiał być sajgon. Coś takiego raz przeżyłam, dęby wysokie łamały się jak zapałki wrota ze stodoły fruwały w powietrzu, dachówka fruwała jak ptaki.
To wynik ocieplenia klimatu niestety. Kiedyś też były takie zawirowania ale nie tak często.

To ta czwartkowa ulewa tyle wszystkiego narobiła w W-wie też nie było lepiej.

Las odrośnie. Ciągle się boję, że mi dach porwie jak jest taka burza. Siedzę na parterze i przy drzwiach lub oknie, żeby można było uciec.
Kasiolaaa 08:04, 03 lip 2017

Jolanko czemu Leonarda bys nie kupila sama
MirellaB 08:26, 03 lip 2017

Takich zniszczeń już dawno nie widziałam.
margaretka3 08:45, 03 lip 2017

Jolu, bardzo współczuję. Co się strachu najadłaś, to Twoje. A teraz nadal brak poczucia bezpieczeństwa przed żywiołami, to niełatwe.