Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony II

Ogródek Iwony II

tulucy 23:35, 12 paź 2016

Iwonko na pociechę - może ci fachowcy nie są niesłowni, ale pogoda taka, że gdzieś wiszą i nie mogą dokończyć. Będzie lepsza w przyszłym tygodniu, to może przyjdą... My tak mieliśmy z panem od kafelków - przed nami robił komuś taras - przekładał nam termin kilka razy, bo tam ciągle robotę mu deszcz utrudniał. Wiem, że to szlag może trafić... Ale po co...

Ja też że względu na oczy powinnam bardzo uważać, nic się nie dzieje odpukać, ale przy mojej wadzie ryzyko pogorszenia stanu oczu jest bardzo duże niestety. A jak się zacznie odklejać, to będzie kicha...
Iwk4 00:10, 13 paź 2016

Co do fachowców, chciałabym mieć pewność, że się doczekam ...Może masz rację. Pogoda nie sprzyja ...

Napisałam ci priv
Tess 00:16, 13 paź 2016

Nie myśl, przesadzaj.
Moja teściowa mawiała, że posadzone jesienią przyjąć się musi, a wiosną, jak zechce.
W myśl tej zasady - najlepiej sadzić/przesadzać jesienią. Ziemia jest ciepła, nagrzana po lecie. Jesienią jest dość mokro, a jednocześnie wystarczajaco chłodno. Krzew całą energię przeznacza tylko w ukorzenienie się (a nie rwie się do wzrostu, jak wiosną). Prawie 100% pewności, że się przyjmie.
Iwk4 01:01, 13 paź 2016

Tesiu, dzięki za radę. Potrzebowałam doświadczonych osób opinii. Dziś kilka się tu znalazło
Zatem przesadzę. Postaram się jutro, a jak będzie padać, to w sobotę koniecznie
anbu 08:06, 13 paź 2016

Brama garażowa w paczkach do samodzielnego montażu
No cuda się dzieją
Iwk4 09:06, 13 paź 2016

Ale jaka dumna jestem z e-Ma. Pierwszy raz i umiał zmontować
I powiedział: "Nigdy więcej nie biorę się za coś, na czym się nie znam. " O mało zawału nie dostał w poniedziałek
abiko 09:09, 13 paź 2016

Obfoć tą bramę, bo strasznie jestem ciekawa jak wygląda po złożeniu
Ewa777 11:35, 13 paź 2016

Jak u Ciebie jest cisza i musisz sama ze sobą monologować, to się odezwę do Ciebie
A tak na poważnie to się cieszę, że mój wątek tak nie goni jak u Ciebie, bo nie miałabym czasu, żeby zajrzeć do innych (chociaż mam z tym problem) oraz na życie poza forum.

Bardzo mi się podoba ta pergola i super, że udało Wam się ją przedłużyć. Bramy garażowej też jestem ciekawa.
Z cebulowymi czekam na cieplejsze dni, ale ich już chyba nie będzie u nas w tym roku.
olga80 15:54, 13 paź 2016

Iwonka i ja miałam dylematy z przesadzeniem 2 hortek, jednej ogrodówki i jednej bukietówki. W necie znalazłam informacje,że hortki to delikatne panny i je się przesadza na wiosną.Poczytałam posty u Ciebie i w sobotę idę przesadzić 2 hortki dzięki temu będę miałam miejsce na róże Macham
Madzenka 19:38, 13 paź 2016

Zdecydowanie doradzam przesadzanie teraz. Zwlaszcza ze zimy nie zapowiadają mroznej