Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony II

Ogródek Iwony II

Iwk4 00:45, 28 paź 2016

lindsay80 napisał(a)
Iwonka, pięknie masz, jesiennymi ujęciami jestem oczarowana.

Edytko, w tym roku jesień ładniejsza, niż rok temu
Iwk4 00:50, 28 paź 2016

LyraBea napisał(a)
To prawda. Iwka taką rewolucję u siebie zrobiła, że sama ma pewnie problemy do siebie trafić Wiosną będzie zaskoczona czyj to ogrod

Mam nadzieję, ze rozpoznam. Pozapisywałam sobie, gdzie jakiecebulki sadziłąm, by wiosną nie dziwić się... Ale itak jeden rodzaj cebulek chyba mi sie pomieszał, bo Van Eijków nie mogę znaleźć. Wiosną będzie niespodzianka

LyraBea napisał(a)

Mam to zapisane i co? I tak zrobiłam po swojemu. Tyle, że dbałam, żeby w miarę głęboko cebulki umiejscowić żeby się nie pokładały, ale w praktyce sie okaze. W przyszlym roku, gdy będę miała już własną przekompostowaną ziemię, obiecałam sobie, że duzę cebulę posadzę jak Toszka przykazała.

Beatko, Toszka radziła główkowate w lawendę, a ja duze czosnki tam posadziłam. Rak mnie korciło to zestawienie ... Obym nie żałowała wiosną

Za rok będziesz miała większe doświadczenie, zrobisz jak należy

Iwk4 00:52, 28 paź 2016

Pora spać. Kilka wpisów pominęłam, macham dziewczyny zbiorowo.
Miłych snów
Ostatnia ND na dobranoc:

Iwk4 07:16, 28 paź 2016

Wieje dziś. Pogoda się zmienia...
anka_ 07:39, 28 paź 2016

Iwonko ten szpaler hortek jest niesamowity. Nie wiedziałam, że one mogą się tak cudownie wybarwić.

U nas też w tym roku jesień ładniejsza, mimo wcześniejszych sporych przymrozków.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
asiak 07:42, 28 paź 2016

Ufff.... nadrobiłam wątek
Iwonko, jak zwykle pięknie
jolanka 11:46, 28 paź 2016

Iwonko, podziwiam, że jeszcze teraz planujesz nowe rabaty Super
Jesień zawitała juz chyba u wszystkich, ale fajnie jest zobaczyć jeszcze kolorowe, kwitnące rośliny jak u Ciebie
kasja83 12:16, 28 paź 2016

Iwk4 napisał(a)

Edytko, w tym roku jesień ładniejsza, niż rok temu

Ale rozumiem, że w wydaniu ogroduPo pogodowo październik bardzo mnie rozczarował.
bdan 12:35, 28 paź 2016

Iwonko rozplenica ta duża u mnie to kupowana jako rozplenica. Jest u mnie od poczatku mojego ogrodu, ale ją dziele i z dwóch sadzonek mam zrobionych chyba na dzień dzisiejszy chyba z 10 szt. Ta tez jest z podziału, posadzona tam wiosną zeszłego roku
polinka 13:32, 28 paź 2016

Dawno mnie u Ciebie nie było ale powolutku nadrabiam JEsień piękną zobaczyłam ale przeraziłam się trochę tymi przymrozkami. Niestety chyba coraz częściej będziemy mogły spodziewać się takich poranków. Miejmy nadzieję, że słoneczko nas nie zawiedzie i chociaż kilka promyczków co jakiś czas będzie nam dane poczuć

Macham Iwonko i przepraszam, że tak rzadko zaglądam