Mam nadzieję, ze rozpoznam. Pozapisywałam sobie, gdzie jakiecebulki sadziłąm, by wiosną nie dziwić się... Ale itak jeden rodzaj cebulek chyba mi sie pomieszał, bo Van Eijków nie mogę znaleźć. Wiosną będzie niespodzianka
Beatko, Toszka radziła główkowate w lawendę, a ja duze czosnki tam posadziłam. Rak mnie korciło to zestawienie ... Obym nie żałowała wiosną
Za rok będziesz miała większe doświadczenie, zrobisz jak należy
Iwonko ten szpaler hortek jest niesamowity. Nie wiedziałam, że one mogą się tak cudownie wybarwić.
U nas też w tym roku jesień ładniejsza, mimo wcześniejszych sporych przymrozków.
Jesień zawitała juz chyba u wszystkich, ale fajnie jest zobaczyć jeszcze kolorowe, kwitnące rośliny jak u Ciebie
Iwonko rozplenica ta duża u mnie to kupowana jako rozplenica. Jest u mnie od poczatku mojego ogrodu, ale ją dziele i z dwóch sadzonek mam zrobionych chyba na dzień dzisiejszy chyba z 10 szt. Ta tez jest z podziału, posadzona tam wiosną zeszłego roku
Dawno mnie u Ciebie nie było ale powolutku nadrabiam JEsień piękną zobaczyłam ale przeraziłam się trochę tymi przymrozkami. Niestety chyba coraz częściej będziemy mogły spodziewać się takich poranków. Miejmy nadzieję, że słoneczko nas nie zawiedzie i chociaż kilka promyczków co jakiś czas będzie nam dane poczuć
Macham Iwonko i przepraszam, że tak rzadko zaglądam