Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony II

Ogródek Iwony II

AnnaCh 18:18, 05 gru 2016

U mnie za pierwszym razem malowaliśmy sami, ale wtedy nie było nic na schodach, jak się beton ubrudził to nic Nie było też balustrady, to można było deski rzucić na parapet okna i na strop i po tym chodzić, teraz będzie znacznie gorzej.
Myślałam nad moimi schodami, ale gdybym zrobiła normalne, to wyszłyby mi w połowie przedpokoju na dole, w sumie to ja nie narzekam, wygodne są, tylko to malowanie...
Iwk4 18:40, 05 gru 2016

Tak, kolory mam jaśniutkie. Po moich mocnych kolorach muszę odpocząć.
Dolewałam białej
Schody ... ściany przy schodach ... najgorsze jest malowanie granicy białego i koloru przy suficie. Trzeba wejść i taśmę nakleić. Reszta na długim kiju to już pikuś
Iwk4 18:45, 05 gru 2016

Aniaaa napisał(a)
Iwonko bombki szydełkowe śliczne Moja mama od lat przystraja choinkę tylko w ozdoby szydełkowe,wygląda taka choinka prześlicznie

Zbyszek mi nadmuchał 10 baloników. Dziś sobie jakąś zrobię dla odprężenia
Aniu, twoje ozdoby mnie zainspirowały na taką rękodzielniczą choinkę
Mam już 7 aniołków, twoje ozdoby, teraz robię bombki...
Zbyszek mi przywiózł 10 medalionów i kazał mi zrobić ozdoby na choinkę. Kupiłam bawełnianą koronkę i będę próbować na wzór twoich drobiazgów...
Coś tam z zapasów wyciągnę... ze stryszku
18:57, 05 gru 2016
eee_taam napisał(a)

tak zabiegowe i u mnie ...głupota projektantów ....bezsensownie dałam sie w takie coś wmanewrować ...u mnie jak malowali młodzi chłopcy o mieli takie specjalne szczudła ...dość fajnie im szło dosawanie do sufitu ...ale "paproki" straszne i już ich nie chce ....ale i tak muszę tą robotę chyba zlecić.

Ale straszycie, wybór schodów i przede mną, mam do wyboru dwu zabiegowe albo kręcone i nie wiem co lepsze...
ryska 19:03, 05 gru 2016

Iwonko piękne bombki szydełkowe zrobiłaś a stolik z duszą przecudny.
Iwk4 19:06, 05 gru 2016

MonikA napisał(a)

Ale straszycie, wybór schodów i przede mną, mam do wyboru dwu zabiegowe albo kręcone i nie wiem co lepsze...

Jeszcze schody przed tobą?
To musisz się dobrze zastanowić
Wyślę ci coś na pv, coby tu reklamy nie robić
19:59, 05 gru 2016
To koniecznie się pochwal jak Ci wyszły sklejkowe ozdoby
I miło mi,że Cię zainspirowałam A robisz też sople szydełkowe? Tez bardzo ładnie wyglądają.
Basilikum 20:05, 05 gru 2016

fajnie Ci wyszedl ten przedpokoj, kolor mi sie podoba
no i stara szafeczka i srwetka i obrazek wszystko w moim stylu

u mnie nuda wszstko na bialo. Na gorze mam tylko dwa pokoje kolorowe ale takie spokojne kolorki.
20:07, 05 gru 2016
MonikA napisał(a)

Ja mam schody kręte.Jak masz wybór wybierz te drugie.Kręte owszem są ładne ale do wniesienia czegokolwiek problematyczne.Musisz rozważyć za i przeciw w przypadku schodów krętych.
MirellaB 20:09, 05 gru 2016

Iwonka serwety i serwetki po dziadkach mam w takim stylu jak Twoja. Uwielbiam pamiątki rodzinne

Moje czosnki główkowate nie wychodzą jeszcze, ale w zeszłym roku to już były spore.

Stipę też mam związaną