Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony II

Ogródek Iwony II

22:48, 16 kwi 2017
Iwonko, piękny awatarek, też myślałam że z lata a tu taka niespodzianka, u mnie tak ciepło nie było, ale na szczęście słonecznie
Buziam
Iwk4 22:50, 16 kwi 2017

Rytla napisał(a)
okna, phi! kto by się oknami przejmował; kolana masz czyste, bardzo rozpromieniające zdjęcie, tylko małe!

Nie przejmuję się oknami. Przed świętami mielismy ważniejsze sprawy. Do domu wrocilam w piątek wieczorem. W Wielką Sobotę corcia przyjechala i jedzonko ogarnęlysmy. A dziś wieczorem juz wszyscy narzekają, ze dość obzarstwa. Część ciast pomrozilam, bo mimo gosci, nie zejdą. Je się oczami

Czemu zdjęcie male? Niemal cale zajelam
Gardener27 22:51, 16 kwi 2017

Iwk4 napisał(a)
Przemku, milo mi
Trawkę sialam tydzień temu, jak plytki Zbyszek dokonczyl kłaść. Będzie jeszcze 5 metrów obrzezy oddzielajacych podjazd od trawnika.
Trawka kiepsko wschodzi, bo zimno. Ale jest wilgoc. To dobrze.

Też tydzień temu siałem trawę w nowych alejkach w warzywniku. Ciekaw jestem u kogo szybciej się zazieleni ? U mnie też zimno ale deszczowo, mrozami straszą w tygodniu, martwię się o klony bo już w liściach.
Rytla 22:52, 16 kwi 2017

Iwk4 napisał(a)

Czemu zdjęcie male? Niemal cale zajelam

Bo nie widać dokładnie kroju sukienki, fanką sukienek jestem!
Iwk4 22:53, 16 kwi 2017

MonikA napisał(a)
Iwonko, piękny awatarek, też myślałam że z lata a tu taka niespodzianka, u mnie tak ciepło nie było, ale na szczęście słonecznie
Buziam

Tak Moni. Dziś przez chwilę bylo cudnie Nawet kilka fotek zrobilam. Moze jutro uda się wstawic.
Iwk4 22:57, 16 kwi 2017

Rytla napisał(a)

Bo nie widać dokładnie kroju sukienki, fanką sukienek jestem!

Hi, hi. Na razie kroj tuszujacy kraglosci.
Jak zgubię kolejne kilogramy, to pokażę krój
Pracuję nad tym
Tylko te święta
Iwk4 22:59, 16 kwi 2017

Gardener27 napisał(a)

Też tydzień temu siałem trawę w nowych alejkach w warzywniku. Ciekaw jestem u kogo szybciej się zazieleni ? U mnie też zimno ale deszczowo, mrozami straszą w tygodniu, martwię się o klony bo już w liściach.

Przemku, typuję, ze u Ciebie cieplej. Jak co, dam znać.
Dziś sprawdzałam, nawet przez dotyk. Niestety, nic nie wyłazi. Za zimno.
23:09, 16 kwi 2017

Iwk4 napisał(a)

Tak Moni. Dziś przez chwilę bylo cudnie Nawet kilka fotek zrobilam. Moze jutro uda się wstawic.

A więc czekam często cię odwiedzam
TeresaK 05:48, 17 kwi 2017

Iwk4 napisał(a)
Cieszymy się, ze od nas wzięła szczeniaka. Maluch ma teraz dwa domy, a Tola od czasu do czasu ma towarzystwo. Widac, ze psiaki szczęśliwe. Mamy z nich ubaw

Można godzinami przyglądać się jak małe szaleją I tak jak piszesz, ubaw przedni, od razu uśmiech gości na ustach...

U nas też strasznie zimno... moje bukszpany i rhododendrony przetrwały bez problemu zimę, a teraz widać na nich, gdzie zimny wiatr dmuchać.

U Ciebie pięknie... tyle zmian
kamila66 07:47, 17 kwi 2017

Iwonko piękna zmiana, wypelnienie runianką także bardzo trafione. Brawo Brawo Brawo
U siebie mam problem z płotem od strony sąsiadów kusi mnie aby zgapić od Ciebie tę nową pergolę