Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony II

Ogródek Iwony II

Iwk4 21:09, 17 kwi 2017

Anusia napisał(a)
Iwonko piękny awatarek. Wykorzystałaś chwilę pięknej pogody. Niestety w nocy u nas było -1, dokładnie o5 nad ranem. Pozdrawiam świątecznie

Aniu, dziękuję. U nas zapowiadają temperatury ujemne na dziś...
Iwk4 21:10, 17 kwi 2017

asiak napisał(a)
Jaka słodka psinka, cudowna
Jak ja miałam pieska, to u mnie kablówkę przegryzał kilkakrotnie

Kurcze, ja przez moją sunię, jak byłą małą, miałam pozdejmowane tapety. Od dołu ciągnęła i się zdejmowały do połowy ściany
Iwk4 21:13, 17 kwi 2017

jolanka napisał(a)
Ale mądra psinka Wypożyczysz ?

Avatarek super, jak to nie widać kroju sukienki?

Psinka Jolu już nie moja. Za to przyjeżdża z córcią. A co ty chcesz u siebie remontować?
Przypomniała mi się stara reklama, jak żona chciała remont kuchni, wpuściła psa i kota, zamknęła drzwi kuchni za nimi i mąż zaraz był zmuszony do robienia remontu
Iwk4 21:16, 17 kwi 2017

bacowa napisał(a)
Jak ty to zrobiłas że skretniki kwitną ?

Ewa, zakwitł mi jeden, zdecydowałam się je przesadzić do nowej ziemi kompostowej. Minął już tydzień, dziś patrzę i niemal wszystkie skrętniki mają pąki kwiatowe. Jutro rozrobię florowit, by zasilać. Chyba już pora.
Iwk4 21:18, 17 kwi 2017

Malgosik napisał(a)
ładnie Ci kwitnie bergenia, wyprzedza w kwitnieniu moje
za to ja mam już szafirki w trzmielinie (niebieskie w limonkowej)
a białe szafirki w trzmielinie biało-zielonej dopiero ruszają

Gosiu, niebieskie w limonkowej trzmielinie skopiowałam u siebie, tylko coś połowa ich wylazła. Nie wiem, czemu. Jesienią chyba dokupię i dosadzę. Podoba mi się takie zestawienie
Iwk4 21:20, 17 kwi 2017

Tess napisał(a)

Dawno nie zaglądałam, a tu takie rewelacyjne zmiany. Świetnie to obmyśliliście i wykonaliście. Brawo, bardzo mi się podoba taki układ płyt. Chyba zgapię

Te obrzeża rabat to z czego są? I czy płyty układaliście na jakiejś zaprawie?

Tess, dziękuję.
Obrzeża są z betonowych obrzeży sprzedawanych w hipermarketach. Tych metrowych.
Agania 22:24, 17 kwi 2017

A mnie się tak fotka najbardziej podoba Sara przysporzyła kłopotów, ale lepsze takie kłopoty od śniegu

Piękny wiosenny awatarek Iwonko
MirellaB 07:56, 18 kwi 2017

Piękny kolor mają tulipany
Iwonka Ty masz kulki bukszpanowe porozrzucane na rabatach - jak myślisz jak u mnie sadzić w liniach czy tak jak u Ciebie?
Iwk4 08:01, 18 kwi 2017

Mirelko, ja najpierw mialam w lini. Ale większa ilosc w lini jest męcząca dla oka. Nudna, przewidywalna. Dlatego jesienią poprzestawialam.
Najlepiej poustawiaj na rabacie i zobacz, na jaki effekt wolisz patrzec. To muszą byc twoje pozytywne odczucia tego, co wolisz. Nie dziewczyn, tylko twoje. Idę do Ciebie zobaczyć kulji.
_Martini_ 08:09, 18 kwi 2017

Ojeju, jaki uroczy futrzasty maluch podobają mi się Twoje tulipanki za bukszpanową obwódką. Na tych zdjęciach piękna wiosna w pełni, a tu nas śniegiem i mrozem straszą.