Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony II

Ogródek Iwony II

Kuba 09:03, 12 kwi 2016

Poczytałam i pooglądałam
Zaciekawiła mnie ta trawka do artemis, gdzie można zobaczyć to zestawienie?
Czytam też o dylematach żurawkowych, też myślę o ich wymianie na berberysy ale ciągle się waham czy będę zadowolona
Moje skrzynki warzywne też jeszcze niegotowe, cieszę się że nie będę ostatnia
Kacha123 09:38, 12 kwi 2016

Ale wszystko u Ciebie ogarnięte! niesamowite jak zmienił się Twój ogród przez ostatni rok, a to jeszcze nie koniec. Brawo Ty!
Shemsi 09:50, 12 kwi 2016

Z przyjemnością oglądam zdjęcia Twoich rabat

U mnie skrzynki warzywne też w robocie, tylko poszłam na łatwiznę i u mnie to będą nadstawki paletowe. Aktualnie jesteśmy w fazie malowania - do maja się pewnie wyrobimy
nicol21 11:10, 12 kwi 2016

Ładne porządki wiosenne, fajnie się potarasować w słonku.
Te kule/jajka to sama robiłaś czy kupowane bo widzę,że parę osób je ma, są super a ja nic nie widziałam wczesniej!!

Pozdrawiam!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Makao_J 11:52, 12 kwi 2016

No porządki solidne. Domyślam się że musiałaś pielić bo kory nie widzę. A czemu??
anabuko1 14:04, 12 kwi 2016

Bratkowe kolorki masz śliczne.
A gipsowe kulki hmmm można dużo dekoracji z nimi wymyślić.ale jako świeczniki tez będą ładne, oryginalne
Asiuniaa 17:49, 12 kwi 2016

Ale wszystko ogarnięte, dopatrzone, zadbane. Ładnie Iwona. Świetny pomysł ze świecznikami podrzuciłaś. Jak będziesz miała patent na malowanie wenatrz to daj znać, to chyba jakaś złota farba. Może sprayem??? Iwona doradź u mnie, walczę dalej z rabatą przy sadzie.
Anda 18:01, 12 kwi 2016

Ale ładnie masz, o lala Porzadeczek, aż miło patrzeć. Skrzynie super
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
MirellaB 18:28, 12 kwi 2016

Iwk4 napisał(a)
Mirelko, Melica Ciliata
Foto

Jutro do Ciebie wpadnę. Zobaczę zakupy z listy

Ulalala jaka ona piękna. Pierwszy raz taką widzę. Muszę o niej poczytać. A Ty Iwonko ją masz?

Edit: Chyba do rozplenicy trochę podobna?
anna_t 18:39, 12 kwi 2016

Iwk4 napisał(a)
Stipa do wymiany będzie

z dywanu wypadły czerwone żurawki od Ewy. Nie wiem, czym je zastąpić. W tle jest Red Baron, więc bordowy byłby aktualny. Może kupię berberysy admiration? 6 sztuk bym musiała mieć. Tylko wtedy zimą nie będzie listków.

może kiścień Iwona?piękny cały rok