Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony II

Ogródek Iwony II

MirellaB 11:05, 22 sie 2017

Iwonka zajrzyj do mnie i doradź proszę. Liczę na Twoją pomoc

Dzisiaj nadaję przesyłkę
_Martini_ 16:51, 23 sie 2017

Iwonka, pytałaś kiedyś u mnie o jezowki w stipie. Sprawdziłam. To Pink Double Delight
kamcia 23:25, 23 sie 2017

Iwonka piękne masz hortensje, trawy, jeżówki i wszystko inne. Czemu do Ciebie wcześniej nie trafiłam? . Zaznaczam i będę na bieżąco.
Iwk4 08:35, 24 sie 2017

Kamcia, witaj. Myślałam, że już tu byłaś.
Dziękuję.

Martynko, zapisałam sobie. To taki zimny róż? Pasowałby mi. Dziękuję, ze chciało ci się nazwy szukać.
Czy ona się ładnie rozrasta?

Mirelko, dzięki. Jeszcze nie było wczoraj. Bardzo mi pomogłaś.
Byłam u Ciebie, ale ciężko doradzić. Najwyżej przesadzisz, jak ci nie będzie pasować.
Iwk4 08:42, 24 sie 2017

Margerytka40 napisał(a)
Cieszę się że postawiłaś Polar Bear na szczycie klasyfikacji bo ja właśnie ją wybrałam na gwiazdę mojej rabaty przy altanie. Tam wietrzne miejsce jest raczej i trochę miałam obaw. Podoba mi się w Polarkach też to,że długo utrzymują jasny kolor.

Polar Bear też mi się bardzo podoba. Ma sztywne gałązki. Powinna Asiu u Ciebie dać radę. Zbyszek nawet nauczył się jej nazwy Mam tylko jeden krzaczek. Przy bramie. Ładny, jasny akcent.
Faktycznie długo biały
Iwk4 08:53, 24 sie 2017

Luki napisał(a)
Patrz, a ja się zastanawiam skąd u mnie tyle różnego zielska nasadzone a to wszystko wina tych srok. Koniecznie muszę je pogonić

Ha, ha
U ciebie Luki też sroki
No to gońmy
W sobotę przesadziłam 5 anabell na mijankę. Zbyszek pomógł, bo miały już spore korzenie. Potwierdzam, ze nowe przyrosty wypuszczają, jak krzak. Z korzenia. Jestem przekonana, że anabelki mają kilka odmian. U mnie mają różny kolor kwiatu i jego zwartość. Złamane gałązki od wiatru miesiąc temu wsadziłam do ziemi. Mają kożonki. Dosadziłam, by się zagęściły.
Iwk4 08:55, 24 sie 2017

MonikA napisał(a)
A w jeżówkach od ciebie jednak kwitną pięknie fioletowo astry

Moni, nie mam pojęcia, skąd te astry
09:14, 24 sie 2017
Myślałam, że masz może gdzieś obok, zrobię ci fotkę i pokażę
Iwk4 09:21, 24 sie 2017

Moni, ja ucinałam koszyczki z jeżówek i wysypywałam do torebki. To skąd te astry? Zagadka.
09:25, 24 sie 2017
Asia chyba też coś wspominała, że ma
Skąd? nie wiem, ale była niespodzianka

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies