Olga - u mnie papuzie wyszły bez problemu. Mam białe, chyba Super Parrot i czerwone Rococo. Rococo ubiegłoroczne wykopywane, mam wrażenie, że się wręcz rozmnożyły
To moje białe papuzie.
Ala mam w sumie kilkanaście odmian bo ja chomik jestem i w sumie eksperymenty robię, które odmiany u mnie dobrze się czują. Wykopuję i rozmnażam. To co mi nie będzie odpowiadało do mamy na działkę dam.
Aniu - jak mi trzech lekarzy powiedziało, że mam zwolnić tempo to zwalniam. Jeszcze na tamten świat się nie wybieram za dużo ciekawych rzeczy jeszcze jest do zobaczenia.
Kupiłam fajnie wyglądający wilczomlecz. Czy myślicie, że mógłaby to być odmiana Purpureus? Niestety doniczka tylko z nazwą wilczomlecz
Specjalnie wybierałam taką rozrośniętą sztukę i przy sadzeniu od razu podzieliłam. 11 zł w kieszeni na coś innego będzie tak to na różance wygląda. Niestety zamówiłam byliny przez internet i się ociągają z wysyłką.
Na wilczomleczach to się nie znam kompletnie, ale co Ty masz tam za trawy? Przecież Ty nie trawowa jesteś, coś przegapiłam, czy też niepamięć mnie dopada?
Moje papuzie białe okazały się najzwyklejszymi... Za to ubiegłoroczne Creme Upstar nie dość że śliczne to pachnące... W szoku jestem. Przepiękny zapach
Iwonka odpoczywaj, robi się cieplej ponoć, to miło będzie poleniuchować...