Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przerwa na kawę...

Przerwa na kawę...

inka74 20:49, 23 kwi 2019

Haniu jeszcze sporo nowych odmian mam nieotwartych. Zobaczymy co to będzie dalej. Kącik ze skrzyniami bardzo lubię.
inka74 20:53, 23 kwi 2019

mrokasia napisał(a)

Chcesz powiedzieć, że z tej złości złapiesz za sekator i wytniesz te kurduple?
nie wytnę. Ale po tym sezonie wyekspediuję na tyły Bardziej obawiam się, że Flaming opadną z płatków to kurduple może się ujawnią bardziej
Kasia_CS 21:04, 23 kwi 2019

inka74 napisał(a)

A tu drugi odmieniec wśród starszych Purple Pion - czyżby jakiś lodowy się zaplątał?

I Labrador kurdupel ale prawie czarno-bordowy. A u Kasi taki jakiś jaśniejszy.

Kochana, po tej wichurze dzisiejszej to dużo tulipanów ucierpiało - moje tak się niektóre pokładały, że nie wiem, czy jutro nie będę musiała prostować

A wiesz, że ja chyba też takie mam pąki mam wśród Purple pion? Jutro obadam mojego Labradora, bo faktycznie na fotce wyszedł jakiś jasny - może to dlatego, że drugoroczny

A kurduple mimo, że kurduplowate, to ładne
Magleska 21:06, 23 kwi 2019

Iwona ….ale pięknie tulipanowo u Ciebie i nawet kurduple na fotce wyglądają super
...zazdroszczę spotkania …..fajnie mieć blisko ogrodowo-zakręconych ludzi

Monia81 21:07, 23 kwi 2019

Szał cebulowy u Ciebie Iwonko, że hej, w takiej masie to i efekt mega jest mnie tym razem też urzekły Purple Pion, pasowały by mi na tarasową, oj chyba na jesieni muszę się w nie zaopatrzyć... jest cudnie buziaczki
Makusia 14:30, 24 kwi 2019

Ślicznie masz wyeksponowane te rdzawe dekoracje- piórka są obłędne!
inka74 14:59, 24 kwi 2019

Madzia - oj fajnie mieć mimo iż się spotykamy może raz na rok. Nie wiem jak to się stało ale 10 kobitek naliczyłam ze mną włącznie. Się trochę zdziwią w sklepach

Monia - trochę ich jest okrutna prawda, że poniżej setki to u tulipanów malizną czuć i nie widać ich. Szczególnie jak kwitną w różnych porach.

Martuś - dziękuję. Bardzo długo tego wszystkiego szukałam po różnych miejscach. Cieszę się, że udało się kupić takie, które pasują do mojego ogrodu.
Anda 19:12, 24 kwi 2019

Piekne widoki tulipanowe imię tylko, jak zwykle zresztą. Marudzenie tu nic nie zmieni Zakątek ze skrzyniami dalej bardzo mi sie podoba. Ozdoby pasują jak ulał

Fajnie, że spotkanie się szykuje. Ciekawe co przytargacie ze szkółek
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Zagajanka 21:08, 24 kwi 2019

Owalna wymiata

I jak już Makusia zauważyła, fajnie widać rdzawą biżuterię - ślicznosci!
kwartet 17:05, 27 kwi 2019

Dziekuję za bardzo miłe spotkanie ,zakupwanie i gadulenie.Silna grupa pod wezwaniem sie zebrała(gdyby nie to życie mozna by siedziec i do wieczora).
Z tulipanów skradł mi serce aprikot parrot.
Ogródek dopieszczony niesamowcie,na zdjęciach połowy uroku nie widać
Iwonka jakiś kursik( i kto to pisze..)

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies