Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek na chabrowym wzgórzu :)

Ogródek na chabrowym wzgórzu :)

ell 06:55, 03 paź 2012

alinak napisał(a)
Ela jeszcze i tak cie mogą zaskoczyć. ale kwiatki w ogrodzie cie nie zaskoczą i tego się trzymaj . musisz chyba przyjechać do mnie na sesje , bo fotek nie ma kto zrobić..... . pięknych.

Tego to się spodziewam, bo sama taka byłam. Rodzice osiwieli wcześniej niż ja szkołę skończyłam, bo ciagle coś było nie tak.

Alinka bawi się w Kondziaaaa..... Alinka bawi się w Kondziaaaaa......Alinka bawi się w Kondziaaaaa......
Przyjadę....... hmmmmmm ..... tylko kiedy?
ell 07:24, 03 paź 2012

Przetacznik napisał(a)
a to i pianinko masz.... - u nas też - syn się uczy i bardzo to lubi, i też myślę co wybiorą moje dzieci, jest tyle możliwości...
Akrobatka niesamowita i piękna...

Weroniko Sławek najpierw przez trzy lata trenował gimnastykę sportową. Niestety raz złamał rękę, a rok temu zaczął go kręgosłup boleć, więc odpuscilismy i został kompletnie bez dodatkowych zajęć, bo nie mielismy żadnego madrego pomysłu. Na szczęście w szkole mają b.fajną panią od muzyki, która w ramach zajęć polekcyjnych prowadzi z dziećmi lekcje na pianinie, o które walczyła z dyrekcją jak lwica.
I właśnie na tych zajęciach Sławek złapał bakcyla. Dostał się do szkoły muzycznej na fortepian i jak na razie b. mu się to podoba. Byle tak dalej. A jak wnuczek dostał się do muzycznej, to i pianino, które od roku było prawie nie używane przyjechało w prezencie od dziadków.
ell 08:02, 03 paź 2012

malwes napisał(a)
Oj...Dzieciaki....trudny temat. Też często patrzę na swoje i też się zastanawiam co życie przyniesie.
Ale chyba nie chciałabym wiedzieć już teraz - nawet gdyby jakiś prorok miał możliwość mi powiedzieć.
Niech żyją swoim życiem, oby zdrowo i szczęśliwie, tylko na to w sumie liczę....

i maja do tego całkowite prawo - mam nadzieję, że kiedyś nie będę się wtrącała w ich życie
popcorn 09:09, 03 paź 2012

Och jak tu powaznie rozmawiacie!
Milego dnia!
Kondzio 20:59, 03 paź 2012

ell napisał(a)

Ela jeszcze i tak cie mogą zaskoczyć. ale kwiatki w ogrodzie cie nie zaskoczą i tego się trzymaj . musisz chyba przyjechać do mnie na sesje , bo fotek nie ma kto zrobić..... . pięknych.

Tego to się spodziewam, bo sama taka byłam. Rodzice osiwieli wcześniej niż ja szkołę skończyłam, bo ciagle coś było nie tak.

Alinka bawi się w Kondziaaaa..... Alinka bawi się w Kondziaaaaa......Alinka bawi się w Kondziaaaaa......
Przyjadę....... hmmmmmm ..... tylko kiedy?
Sucham
ell 21:31, 03 paź 2012

zostałam przyłapana na gorącym uczynku
Przetacznik 21:52, 03 paź 2012

Mój syn też w szkole muzycznej u nas to rodzinna tradycja, ja i rodzeństwo też absolwenci ; ) Teraz choć szkoła blisko, to podziwiam, że syn ma siłę i chęci bo to jednak czasochłonny obowiązek, ale ma zapał i z przyjemnością słucham jak coraz lepiej gra, najważniejsze, że on czuje satysfakcję.
ell 22:20, 03 paź 2012

U nas podobnie - Babcia, jej rodzeństwo i jej dzieci (czyli moja mama z rodzeństwem) chodzili do muzycznej. Ciocia i jej syn zostali muzykami. Szczególnie Tomek wyróżnia się ogromnym talentem międzynarodowym. Warto posłuchać jego gry i utworów
www.tomaszarnold.com
ell 22:21, 03 paź 2012

cos link nie dział, ale adres jest dobry
ell 22:25, 03 paź 2012

Na youtube jest tego sporo Wystarczy wpisać Tomasz Arnold
Miłego słuchania