Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek na chabrowym wzgórzu :)

Ogródek na chabrowym wzgórzu :)

popcorn 18:24, 28 lut 2013

Elu co słychać? Jak przygotowania? Jutro wielkie otwarcie?? Wiosna u Was, słyszałam od Mamy? Nas słonko omija, w dzień plus dwa - ale lepsze to niż mróz

pozdrawiam!!
Asia 18:24, 28 lut 2013

Witaj Sąsiadko, pozdrawiam serdecznie, z naszej strony też już widac wiosnę
ell 18:24, 28 lut 2013

Magda70 napisał(a)
Elu, witaj...ja na Twoim wątku nie byłam jeszcze...mus to chyba nadrobić w miarę możliwości

Pozdrawiam poniedziałkowo i do następnego razu

Pozdrawiam.
Magda co prawda nie zdążyłyśmy pogadać na spotkaniu, ale będzie kolejne.
Do oglądania zapraszam - chociaż ostatnio zaniedbuję swój wątek z braku czasu. Mam nadzieję, że się to zmieni już w marcu.
ell 18:29, 28 lut 2013

gusiarz napisał(a)
Eluś - witaj. Jak pisałam u Kondzia - nie dopchałam się do niego i Ciebie na targach... Szkoda, bo bardzo blisko siebie mieszkamy Musimy to nadrobić - KONIECZNIE . Pozdrawiam Cię serdecznie

Agnieszko musimy to nadrobić - zaglądam jak mogę do Twojego wątku - bardzo podoba mi się twój ogród. Jak już wszystko rozkwitnie, to zrobimy sobie spotkanie krakowskie - wszyscy narzekają, że małopolska mało się integruje.
ell 18:35, 28 lut 2013

Enya73 napisał(a)
Ela, miło było Cię poznać na żywo. Te spotkania są zdecydowanie za krótkie. Siadłaś sobie tak daleko, że nie słyszałam nawet o czym rozmawiacie. Ale Wieliczka nie jest tak daleko. Może spotkamy się u Alinki latem Pozdrawiam serdecznie

Anitko - przyznam szczerze, że jeszcze na żadnym spotkaniu nie byłam taka padnięta. Na pewno się spotkamy. Jak tylko Alinka zrobi spotkanie, to będę na bank. Do niej mam blisko, więc będę miała sporo czasu na poznanie wszystkich i pogadanie.
ell 18:38, 28 lut 2013

popcarol napisał(a)
Elu co słychać? Jak przygotowania? Jutro wielkie otwarcie?? Wiosna u Was, słyszałam od Mamy? Nas słonko omija, w dzień plus dwa - ale lepsze to niż mróz

pozdrawiam!!

Karola w Oświęcimiu było dużo cieplej, bo sama mam tam mamę. Przyjechała przedwczoraj do Krakowa zdziwiona, że u nas tyle śniegu. Te dwa ostatnie dni tak pogoniły. Rośliny musiały sobie spokojnie rosnąć pod śniegiem, a teraz je poodkrywało, ale jeszcze nie wszędzie. Przed domem od strony północnej mam jeszcze górę śniegu.
Asia 18:54, 28 lut 2013

Elu, mój pigwowiec też już pąkach, masz jakiś pomysł dlaczego nie chce kwitnąc
popcorn 18:55, 28 lut 2013

Gabriela 19:02, 28 lut 2013

Poproszę o jakiś namiar na nowe przedsięwzięcie, bo nie mam konta na facebooku.
Brukselkę znowu można jeść, bo trochę śniegu stopniało, ale mokro okrutnie, wszystko się klei, u Was pewnie też. Pozdrowienia ślę.
ell 20:18, 28 lut 2013

Asia napisał(a)
Elu, mój pigwowiec też już pąkach, masz jakiś pomysł dlaczego nie chce kwitnąc

Asiu skoro ma pąki, to pewnie zakwitnie - trzeba zaczekać. Teraz pigwowiec pokazuje pąki kwiatowe - liście jeszcze śpią.
Byle tylko nie było dużego mrozu, bo inaczej przemarzną i nie zakwitnie.