Ania kobita już wysadzona (patrz na zdjęciach dziura koło basenu tam gdzie doniczka ), natomiast ten co został to "pan" za cholerkę nie dał się wykopać , ale inny pan da sobie z nim radę ja i mój em nie daliśmy
Agatka Ty narzekasz ? przecież Ty jesteś tytan pracy i świetny oraganizator, jak patrzę co zrobiłaś w tym roku to jestem w szoku , ale już szycie rolety na pergolę gdzie jak to nazwałaś proste jak budowa cepa : no czapki z głów
Ja cccie... ile się u ciebie dzieje!!! Nowe słupki ogrodzeniowe, faza projektowania rabat, jakieś skarby znalezione u mamy...fiu fiu !!! Tak swoją drogą to największy skarb to ogródkowa mama! Pomoże, doradzi i jeszcze roślinki sprezentuje.
Dobra, a teraz moje trzy grosze w kwestii projektowania
Według mnie na twojej propozycji za dużo się dzieje...linie proste...kąty...zaokrąglenia. Weź poprawkę na to, że dojdzie jeszcze kolor i różnorodne faktury na rabatach. Ja bym trochę ujednoliciła i dostosowała do istniejących już łuków z kostki brukowej.
Moja propozycja:
W lewym dolnym rogu oczywiście altana/pergola tak jak chciałaś. Ja bym poszła raczej w tym kierunku, bo ja lubię minimalizm, ale pamiętaj, że to tobie ma się podobać, bo to ty codziennie będziesz patrzyła na swój ogród.
Powodzenia w planowaniu. Buziaki.
Madzia i o to mi chodziło !!!!!!!!!!!!!, że też ja na to nie wpadłam , ale ja projektowo nie bardzo , jako architekt umarłabym z głodu
te linie bardzo mi się podobają, muszę Cię zaprosić do siebie na pomoc w wytyczaniu tych rabat , a masz niedaleko
Chciałabym dodać , że dziękuję wszystkim moim podpowiadającym , dziewczynki nie opuszczajcie mnie bo będę potrzebowała Wszej pomocy, a bez Was jak bez ręki bardzo dziękuję za wsparcie