Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród zmyślony

Ogród zmyślony

myszorek 22:25, 18 lip 2012

Syla napisał(a)
To wszystkiego najlepszego na urodzinki

dziękuję Sywuś za slycznego słonecznego kfiatuszka
Gardenarium 23:50, 18 lip 2012

Zakop róże głęboko, będą lepiej rosły i zimowały. Kup jakiś obornik w Starej Wsi

Instagram Ogrodowiska
myszorek 22:26, 19 lip 2012

Obornik jest, próchnica jest, tylko robić nie ma komu. Oby w sobotę nie lało, bo mam plan, a plan jest chytry, a chytrość planu przewyższa sam plan
Gardenarium 23:12, 19 lip 2012

O Matko, ale planisko

Instagram Ogrodowiska
Pszczelarnia 00:38, 20 lip 2012

Myszorku, czy to możliwe, że ja u Ciebie tak dawno nie byłam? I nie wyrażałam zachwytów nad Twoim ogrodowym dorobkiem i dobytkiem? Nie dowierzam i niedowidzę. Coś pięknego. Pięknie Ci wszystko rośnie (Annabelki, wzdycham do nich)!

Oświeć mnie w kwestii posiadania/nabycia gotowca w postaci takiego czegoś na ognisko, co stoi i nie wadzi nikomu.

Ja bym sobie Twój ogród do siebie przeniosła. Dużo fajnych roślin według planiska posadzonych.
Moniika 19:49, 20 lip 2012

Witaj! Pięknie u Ciebie, rosliny takie zadbane i zdrowe... Ogródek bardzo fajny ! Pozdrawiam M
arcobaleno 10:16, 22 lip 2012

O Rany - myszorku - szacun wielki ! Piękny ogród stworzyłaś! Lawenda i szałwia jest na mojej żelaznej liście I jakie masz cudne anabelki !
myszorek 11:53, 22 lip 2012

Witam i zapuszczam kolejną porcję zdjęc, dużo będzie, bo kwitną hortensje i doszło parę traw

Ogródek dziękuje bardzo za komplementa

Pciółko ten trójnóg jest z allegr... Mąż sobie coś wybrał, a ja kazałam zrobić bez łuczków i innych lelijek, żeby było w miarę na prosto

limki, a dalej silver dollar. Chyba zaraz się zbiorę i ruszę po 3 śliwy wiśniowe, bo mi tam czerwieni brakuje. Platan nadal nie dostał kołka i stoi krzywo-chyba się to źle skończy

tardivy- są takie koronkowe. Muszę je poprzestawiać wg zaleceń projektowych, bo za prosto rosną, albo dosadzę jeszcze ze dwie

myszorek 11:57, 22 lip 2012

przód robimy. Hakone posadzone. Niestety przód trochę jakby mija się z projektem.... ciągle, zwłaszcza nasadzenia pod oknem

przy bramie zakwitły wrzoski

tutaj świadomie przekombinowaliśmy, żeby uniknąć przesadzania sosny- nie ma jak wygoda. Mam nadzieję, że wyjdzie nie gorzej niż było zaplanowane, ale z nadzieją to wiadomo-bywa różnie
myszorek 12:01, 22 lip 2012

lawendę trzeba będzie już sciąć, zastanawiam się czy do zera nie próbować

stipa zaczyna być widoczna

wczoraj dłubany kawałek z trawami, brakuje marginesu z bukszpanu

kupiłam taką inną werbenkę- jest bardzo wyraźna na rabacie i podkusiło mnie na nowozelandzkie carexy-tak mi się spodobały u Danusi