Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród zmyślony

Ogród zmyślony

Martek 10:34, 13 wrz 2011

Kanty widzę wzorowe ...Trawa jak zasilana i koszona raz w tygodniu to zawsze będzie ok .
anula_wn 10:34, 13 wrz 2011

myszorek napisał(a)
liście lecą z drzew.

ooooo, jak dobrze, że tu zajrzałam Madziu czy tam dalej to lawenda? bo ja mam problem ze swoją rabatą i ta Twoja (ciut podobna ale większa) ma podobne roslinki ! a może ja też zaszaleję z kolorowymi wrzosami - takie śliczne są u Ciebie
myszorek 10:42, 13 wrz 2011

Martek napisał(a)
Piękne obrazki stworzyłaś Myszorek ,a powiedz mi marcinki to masz takie niskie ???Masz je od dawna ?Pytam bo moje okazały się zminiaturyzowane i są w tym roku wysokie ...
Witam na twoich włościach jeszcze raz

Martuś, te co rosną w cieniu są niskie, ale nie wiem czy one niskie, bo niskie, czy dlatego, że w cieniu. Na górce mam marcinki, niebieskie, które miały być niskie, a są wysokie. Przy wrzosach mam z kolei marcina, co ma ponad metr wzrostu(tam go trochę widać przy wrzosach).Nie wiem, o co im chodziPewnie różne odmiany. Mam je drugi sezon
Martek 10:44, 13 wrz 2011

Na pewno inne odmiany ,bo nie wytrzymałyby nawet w cieniu ,żeby się nie wyciągnąć na metr ...A te jaki będą miały kolor?Te niskie
myszorek 10:58, 13 wrz 2011

te niskie są takie, takie ADWENTOWE
myszorek 11:00, 13 wrz 2011

anula_wn napisał(a)

liście lecą z drzew.

ooooo, jak dobrze, że tu zajrzałam Madziu czy tam dalej to lawenda? bo ja mam problem ze swoją rabatą i ta Twoja (ciut podobna ale większa) ma podobne roslinki ! a może ja też zaszaleję z kolorowymi wrzosami - takie śliczne są u Ciebie

Toteż dopiero Ci odpisałam w wątkuW zasadzie to kombinujemy tu podobnie.Mam wrzosy 3 kosówki podsadzone pod miłorząb, potem złota tawułka-ale ma za ciasno więc coś odejdzie, dalej lawenda i za nią zebrinusy, a za nimi mają być swierki. Przynajmniej tak miało byc
Martek 11:54, 13 wrz 2011

Moje były takie mocno różowe jak mini cynie na mojej rabacie,a czy takie będą czy okażą się ,że były jeszcze zabarwiane ...?))))
anula_wn 12:24, 13 wrz 2011

myszorek napisał(a)

liście lecą z drzew.

Toteż dopiero Ci odpisałam w wątkuW zasadzie to kombinujemy tu podobnie.Mam wrzosy 3 kosówki podsadzone pod miłorząb, potem złota tawułka-ale ma za ciasno więc coś odejdzie, dalej lawenda i za nią zebrinusy, a za nimi mają być swierki. Przynajmniej tak miało byc

a widzisz! Ty masz miłorząb , a ja brzozę szczepioną (mało miejsca) a za lawendą chciałam róze dac. Ale nie wiem czy nie przesadzę z ilością roślin... tylko ja kupiłam takie spokojne wrzosy, ale te Twoje mi się baaaardzo podobają ! bardzo
anula_wn 12:24, 13 wrz 2011

Martek napisał(a)
Moje były takie mocno różowe jak mini cynie na mojej rabacie,a czy takie będą czy okażą się ,że były jeszcze zabarwiane ...?))))

a kto ich tam wie czym oni poją te roślinki....
Martek 12:29, 13 wrz 2011

No tak ...Anula Idę bo muszę posprzątać troszkę