Martuś, te co rosną w cieniu są niskie, ale nie wiem czy one niskie, bo niskie, czy dlatego, że w cieniu. Na górce mam marcinki, niebieskie, które miały być niskie, a są wysokie. Przy wrzosach mam z kolei marcina, co ma ponad metr wzrostu(tam go trochę widać przy wrzosach).Nie wiem, o co im chodziPewnie różne odmiany. Mam je drugi sezon
Toteż dopiero Ci odpisałam w wątkuW zasadzie to kombinujemy tu podobnie.Mam wrzosy 3 kosówki podsadzone pod miłorząb, potem złota tawułka-ale ma za ciasno więc coś odejdzie, dalej lawenda i za nią zebrinusy, a za nimi mają być swierki. Przynajmniej tak miało byc
ooooo, jak dobrze, że tu zajrzałam Madziu czy tam dalej to lawenda? bo ja mam problem ze swoją rabatą i ta Twoja (ciut podobna ale większa) ma podobne roslinki ! a może ja też zaszaleję z kolorowymi wrzosami - takie śliczne są u Ciebie
Toteż dopiero Ci odpisałam w wątkuW zasadzie to kombinujemy tu podobnie.Mam wrzosy 3 kosówki podsadzone pod miłorząb, potem złota tawułka-ale ma za ciasno więc coś odejdzie, dalej lawenda i za nią zebrinusy, a za nimi mają być swierki. Przynajmniej tak miało byc
a widzisz! Ty masz miłorząb , a ja brzozę szczepioną (mało miejsca) a za lawendą chciałam róze dac. Ale nie wiem czy nie przesadzę z ilością roślin... tylko ja kupiłam takie spokojne wrzosy, ale te Twoje mi się baaaardzo podobają ! bardzo