Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród zmyślony

Ogród zmyślony

anula_wn 21:32, 10 wrz 2011

no no Madziu, pięknie !
nie chcesz wpaść do mnie pokancikować ? żartuję ! kanciki zostawiam na wiosnę.... ;/ i moje róże z lawendą
ell 21:38, 10 wrz 2011

no to czekamy na zdjęcia, bo będzie się działo skoro Danusia z Witkiem do Ciebie zawitali
Niage 21:38, 10 wrz 2011

Zdjęcia bardzo fajne Oj, będą zmiany Trudno jednymi, małymi łapkami ogarnąć duży ogród. Ciekawa jestem zmian, będę zaglądać
Gardenarium 21:41, 10 wrz 2011

Madzia dzisiaj ma Gości... pewnie jutro się odezwie.

Instagram Ogrodowiska
myszorek 09:48, 11 wrz 2011

Czeeeeść!!! Odprawiłam własnie gości, jeszcze śniadania nie jadłam, ale jak zobaczyłam, zdjęcia to szybciutko przyszłam podziękować Danusi i Witkowi za wizytę. Szkoda, że tak krótko, ale co robić każdy zalatany, zalatany i jeszcze raz zalatany.
Poprosiłam Danusię o pomoc w przeprojektowaniu ogrodu- w zasadzie o zaprojektowanie wewnętrznego pierścienia nasadzeń w ogródku. Musimy też podrasować podjazd i zrobić ścieżkę do domu.Danusia zaproponowała też modyfikacje na górce przed domem. To na początek. Teraz jak będę mieć "Przewodnika" i swoje jakieś tam znane już oczekiwania będzie dużo łatwiej i przede wszystkim mniej chaotycznie
Joanka 21:01, 11 wrz 2011

Danusia na korepetycje przyjechała

Jest ładnie, ale coś mi mówi że będzie przecudnie
monteverde 02:26, 12 wrz 2011

nie ma to jak pracować pod okiem Mistrzyni, super
myszorek 07:49, 12 wrz 2011

To prawda.Kiedyś miałabym wielki problem, żeby wogóle zaufać projektantowi. Z wnętrzami jakoś daję sobie radę sama, ale w ogrodzie to miałam wrażenie, że nie uzyskam tego co chcę i tylko będę przesadzać po projektancie, a taka współpraca jest bez sensu. Miałam już przecież raz wykonywany projekt ogrodu i leży sobie na półce, bo po głębszych przemyśleniach odpadł- z różnych powodów. W międzyczasie wszystko się zmieniło i nabrałam zaufania, co mnie samą wręcz bardzo dziwi, ale dobrze jest.Teraz wiem już więcej i znam możliwości Szefowej, więc i ja się może trochę wyżyję i Danusia nie będzie miała ze mną problemów.A potem realizacja, w miarę możliwości, powoli i zgodnie z zasadami.

Miłego dnia.
marzena 11:38, 12 wrz 2011

piękne zdjecia Twojego ogrodu ! i kolorystyka roślin !
Lena 12:03, 12 wrz 2011

Madzia - bajka, a jak będzie za rok z pomocą Danusi?Ogród będzie wymiatać