Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród zmyślony

Ogród zmyślony

hanka_andrus 22:35, 17 paź 2011

Pięknie się dzieje! Szczęściara,Myszka!
magnolia 22:38, 17 paź 2011

to jest mój wymarzony podjazd. Mamy taki w planach, może w przyszłym sezonie. Myszorku czy możesz zdradzić gdzie i za ile kupowałaś grys granitowy?
Jak gruba warstwa tego grysu będzie? Pod spodem jest zwykły kliniec i tyle?- to chyba bardziej pytanie do Danusi- Danusiu?
Krawężniki granitowe, surowe to kolejny bardzo, bardzo lubiany materiał ogrodowy, i najlepiej kładziony właśnie jak u Ciebie Myszorku.
A na dachu Creaton Domino?- jeśli tak to dokładnie tak jak u nas.
Ja też lubię surowiznę.
myszorek 23:09, 17 paź 2011

hihi, to może i lepiej ze mnie w domu nie było, też by może zaczeli zaraz rozbierać i ubierać. Spytam jutro Niani mojej kochanej czy cała i zadowolona;P

Słuchajcie, jak patrzę na zdjęcia, to sama sobie zazdroszczę, na serio, że serio

Magnolia, zdradzę Ci jutro po ile mój małż nabył ten grysik. Opłacało się w każdym razie sciągnąć go prosto ze Strzegomia. Teraz śpi, nie będę budzić padlinki
U mnie niestety nie będzie krawężników granitowych, tylko płyty z betonu. Trochę załuję, że za mało się za nimi kręciłam, bo pasowałaby mi takie 50x50 albo i większe nawet, ale tu znowu zapora cenowa się robi i może nawet za minimalistycznie do bryły domu. Za to zobaczycie jak będą fajnie ułożone i takie trochę rozbiegane te moje płytki na ścieżce.
A na dachu mam betonową dachówkę tegalit. Bardzo ją lubię.
hania 23:37, 17 paź 2011

też uważam,że pięknie jest i będzie
myszorek 07:11, 18 paź 2011

dziękuję Hanulko i już się przestaję przechwalać
Miłego dnia Wszystkim życzę
profus 08:45, 18 paź 2011

A to tutaj jest szefowa. A zastanawiałem się czemu nie ma kolejnego odcinka w ogrodzie z lustrem.
No proszę a tutaj nowy serial w reżyserii Danusi kręcą.
magnolia 09:07, 18 paź 2011

Dzięki Myszorku.
Poczekam oczywiście.
A co do krawężników betonowych- też są super, mam z nich ścieżkę w ogrodzie i będzie takich ścieżek u mnie jeszcze trochę. Jak się je ładnie ułoży, równo, płasko to dają śliczne rytmy w ogrodzie
Kaisia 09:24, 18 paź 2011

Magdo już nie raz przechadzałam się po Twoim ogrodzie i zawsze znajdę tutaj coś ciekawego i miłego dla oka, fajnie jest patrzeć jak tworzysz nowe kompozycje, powierzchnię do nasadzeń masz do pozazdroszczenia.
Teraz jak Danusi ekipa stawia Tobie kropkę nad " I " jestem bardzo ciekawa efektów, podjazd już wygląda super, fajny pomysł z grysem granitowym.
Sebek 17:07, 18 paź 2011

Dzisiaj kolejne rewolucje?
myszorek 17:30, 18 paź 2011

ano, jestem Wam coś winna. Oto kolejny odcinek szaleństwa u myszora.Za chwilunię będą nowe fotki