Dziękuję, że nie zapominacie

Nie lubię jesienno-zimowej pory (brrrr), jednak ma ona dla mnie teraz również dobre strony - dłuższe wieczory i możliwość tych cennych chwil dla siebie i dla diamentowego ogrodu

Ambitny plan zrobienia szkicu (nie można tego nazwać projektem ;P - może plan nasadzeń) zaczęty

Pomału zarysowuje kształty rabat i robię już pewne kroki w wyborze roślin. Może niedługo będzie można coś już pokazać

W ramach rekompensaty korzystam z dzisiejszej chwili wytchnienia i wrzucam wspomnienia w ostatnich wypraw.
Na pierwszy rzut wspomnienie wakacji w Międzyzdrojach - pierwszy raz byłam i jestem zachwycona, z pewnością wrócimy tam nie raz

Uwieczniłam jedynie skrawek pięknego ogrodu jaki tam powstał (część była widoczna na zdjęciach
BasiW), ale jest tego znacznie więcej. Przeważają begonie, niecierpki, trzemielinka, bukszpan i pelargonia

Codziennie ekipa dbająca usuwała liście, igły, przekwitłe kwiatki a koszona trawa była chyba co drugi dzień - niesamowite

Wybaczcie, że oprócz zdjęć roślin będą również członkowie mojej trzyosobowej rodzinki, inaczej się nie dało ;P
ach te kuleczki...
piękny napis z trzmieliny