Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród pod lasem

Mój ogród pod lasem

malgol 14:26, 25 paź 2017

Powiedzmy ,że się domyślałam ,ale mimo wszystko liczyłam,że będzie łatwiej podjąc decyzję
Wiosną jeszcze raz wszystko przemyślę bo właściwie kazda propozycja warta jest zastosowania a wszystkiego nie mogę

Na razie zagrzebuje się w koc i nic już nie robię.Aby do wiosny!
No, może jeszcze doniczki z cebulkami zadołuje...
Nett 14:31, 25 paź 2017

Jak to w koc i nic nie robić?? A już wszytskie cebule wsadziłaś? Ja może 1/4 dopiero. Jeszcze sprzatanie bylin zostało, liści, później wiązanie traw, kopczykowanie, otulanie. Jaki koc Gosia??
malgol 22:32, 25 paź 2017

Kurcze, to jeszcze nie ma odpoczynku? Hmm, no masz racje...trawy powiązać I coś tam może zakopczykuje,ale dopiero w listopadzie. Ciekawa czy zdąży się jakaś odpowiednią pogoda?
Cebulki już wszystkie w ziemi
Nett 09:18, 26 paź 2017

malgol napisał(a)
Kurcze, to jeszcze nie ma odpoczynku? Hmm, no masz racje...trawy powiązać I coś tam może zakopczykuje,ale dopiero w listopadzie. Ciekawa czy zdąży się jakaś odpowiednią pogoda?
Cebulki już wszystkie w ziemi

Wsadzonych cebulek zazdroszczę. Mi jeszcze sporo zostało. Mam nadzieję, że w weekend nadrobię.
Nett 10:23, 26 paź 2017

Gosiu miałas u siebie wiosną białe narcyzy. Pamiętasz jaki to był rodzaj/ odmiana?
malgol 15:06, 26 paź 2017

Anetko, mam kilka odmian, a na pewno dwie , obie pełne. Nazw dokładnie nie pamiętam, wydaje mi się ,że Cheerfulness chyba i Sir Winston Churchil. Obie piękne i bardzo do siebie podobne.Dosadziłam w tym sezonie

Anetko , myślisz, że te Amazon Mist co wiosną przygarnę do siebie przezimują? Ile sezonów już u Ciebie rosna? Okryj je listkami choć troszkę
UrsaMaior 16:06, 26 paź 2017

Gosia, z trawami nigdy nie wiadomo, u Toszki po 7 latach szlag trafił wszystkie Frosted Curls.
A jak poza tym u Ciebie? Bo ja dziś wsadziłam i zadołowałam wszystko co czekało i już NIC A NIC nie kupuję.
sylwik69 17:04, 26 paź 2017

Gosia dziękuję za wpis u mnie piszę już 20-sty raz do Ciebie i tracę cierpliwość do internetu grrrr
Jak to inni mają fajnie,ciepły kocyk i wszystkie cebule posadzone!!! a ja jestem daleko w tyle przez przeprowadzkę i resztką siłę coś bazgrolę
Pewnie spotkamy się niedługo na Gardenii...zobacz jak ten czas zasuwa...
malgol 18:12, 26 paź 2017

UrsaMaior napisał(a)
Gosia, z trawami nigdy nie wiadomo, u Toszki po 7 latach szlag trafił wszystkie Frosted Curls.
A jak poza tym u Ciebie? Bo ja dziś wsadziłam i zadołowałam wszystko co czekało i już NIC A NIC nie kupuję.

No ja niestety mam kilka doniczek do zadolowania. To sadzonki rozchodnikow, które będą sadzone wiosna bo w tym sezonie naprodukowalam ich za duzo I nie miałam pomysłu gdzie wsadzic
Myślę że w sobotę się z tym uporam. Ja też już nic nie kupuje miałam zamiar konwalniki na wiosnę kupić, ale ktoś mi wykupił I odpuszczam
A tobie Iza. Nie wierzę, że już nic nie kupisz
malgol 18:26, 26 paź 2017

sylwik69 napisał(a)
Gosia dziękuję za wpis u mnie piszę już 20-sty raz do Ciebie i tracę cierpliwość do internetu grrrr
Jak to inni mają fajnie,ciepły kocyk i wszystkie cebule posadzone!!! a ja jestem daleko w tyle przez przeprowadzkę i resztką siłę coś bazgrolę
Pewnie spotkamy się niedługo na Gardenii...zobacz jak ten czas zasuwa...

Fajnie Sylwia, że zajrzalas do mnie ja jak widzisz też się nie wyrobilam z odwiedzenie Cię w tym sezonie. Doba na wszystko za krótka. Może wiosna będzie latwiej