Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród pod lasem

Mój ogród pod lasem

UrsaMaior 14:01, 28 paź 2017

Haha ja też właśnie robiłam to samo Tu też wieje, ale większość liści już zdążyła polecieć, na trawniku bez tragedii. No i doczekałam się w końcu przebarwień na miłorzębie, nie tak kurczaczkowych jak u dziewczyn w słonecznych ogrodach, ale są. Mogłabym jeszcze coś porobić, mam wrażenie, że w tym sezonie mało postępów zrobiłam.
malgol 15:35, 28 paź 2017

Jeśli Ty zrobiłaś mało to ja chyba wcale! A narobilam się w tym sezonie jak wół. Tylko efektów nie widzę
MirellaB 08:05, 03 lis 2017

Na weekend zapowiadają ładną pogodę. Będzie można podziwiać w ogrodzie
malgol 12:09, 06 lis 2017

Wróciłam z tygodniowego wyjazdu a tu taki widok..
mój klonik nie dość, że wybarwił się pod moja nieobecność to jeszcze zdążył zgubić większość tych listków
Wasze tez tak szybko gubia liście? Fotka z komórki więc słaba
mrokasia 12:14, 06 lis 2017

Ooo. Gosia, widzę że Ty też byłaś wyjechana, urlop?
Na temat klonika się nie wypowiem bo nie mam, ale ładny jest .
Nett 12:47, 06 lis 2017

U mnie też Gosiu zgubił połowę liści, więc chyba po prostu czas na nie
UrsaMaior 13:27, 06 lis 2017

Wygląda normalnie, ma więcej liści niż mój.
Zana 13:33, 06 lis 2017

Jak miło widzieć znowu Twoją uśmiechniętą buźkę. Donoszę, że mój klon jest juz całkiem łysy. W okolicach 20-go października miał wszystkie liście brązowe, a teraz już golutki. Trochę mnie takie zbrązowienie liści zmartwiło, nie wiem czy to dlatego że w cieniu rośnie i o tej porze roku słońca w ogóle nie widuje. Oby to nie było jakieś choróbsko, strasznie szkoda by mi go było. Tak więc Twój przy moim prezentuje się doskonale.
kasja83 13:35, 06 lis 2017

malgol napisał(a)
Jeśli Ty zrobiłaś mało to ja chyba wcale! A narobilam się w tym sezonie jak wół. Tylko efektów nie widzę

A wiesz, że ja u siebie też jakoś mam wrażenie, że mało co widać....Ciągle coś grzebałam, dłubałam-a efekty takie sobie.
malgol 17:42, 06 lis 2017

Dziewczyny jesteście niezawodne
Wystraszyl mnie ten klon bo cały czas był zielony, jak zaklety. I wystarczyło że wyjechalam na 6 dni a on od razu zrobił wszystko co mógł: zzolkl I zgubił liście
Anula, miejmy nadzieję że to zbrazowienie to reakcja na warunki pogodowe, szkoda byłoby bo duże kupilysmy te kloniki
Anetko, Iza, Kasja pocieszylyscie mnie
Kasia-Mrokasia to był urlopik zdrowotny musiałam podreperowac kregoslup w sanatorium bolał ostatnio...