Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród pod lasem

Mój ogród pod lasem

malgol 13:00, 06 cze 2019

mrokasia napisał(a)
Ja też jestem za rabatą . Fajnie będzie .

Mówisz? Rok już się przymierzam do tej rewolucji i w końcu mnie zmobilizowałyście
malgol 13:06, 06 cze 2019

effka napisał(a)
Popieram wszystkimi rękami i nogami koncepcję nowej rabaty. Świetnie będzie to wyglądać. Co do nasadzeń pomysł delikatnych molinii i śmiałka ciekawy. Co tam jeszcze chcesz posadzić? Co było oryginalnie przewidziane w projekcie?

Ewo, w projekcie były jakies miskanty, hortensje , berberysy, zawciąg nadmorski i kocimiętka.Ja już wiem ,że polowy z tych roślin nie chcę tutaj bo albo mam gdzies indziej albo zwyczajnie u mnie sie nie udają( kocimiętka i zawciąg)Niektórych nie lubięChcę te , które mnie zauroczyły na O. a nie miąłam na nie miejsca
malgol 13:26, 06 cze 2019

No wiec kilka fotek zanim wszystko się zmieniWszystkim prysznic się przydał

malgol 13:32, 06 cze 2019

i póki mam aparat...kilka szerszych kadrów

MirellaB 14:16, 06 cze 2019

Gosia masz dużo zapału i chęci do pracy / zmian ogrodowych. Nowa rabata fajna sprawa. Mnie dziewczyny też namawiały na zmniejszenie trawnika i powiększenie rabat, ale nie dałam się namówić
malgol 14:45, 06 cze 2019

MirellaB napisał(a)
Gosia masz dużo zapału i chęci do pracy / zmian ogrodowych. Nowa rabata fajna sprawa. Mnie dziewczyny też namawiały na zmniejszenie trawnika i powiększenie rabat, ale nie dałam się namówić

Mirelka, ogród mam dobrych kilka lat, chyba z 6 już i ta wyspa była w planach od początku.I jak widzisz do tej pory też nie byłam przekonana czy ją chcę.W ubiegłym roku coś" pyknęło" i postanowiłam ograniczyć ten trawnik ,ale i tak nie zdobyłam się na przeróbkę
Dopiero teraz na tyle bardzo zachciałam,że poszłoGłosy dziewczyn tylko przelały czarę
MirellaB 14:48, 06 cze 2019

Już widzę jak będzie pięknie Będę podglądała tworzenie wyspy
malgol 14:56, 06 cze 2019

MirellaB napisał(a)
Już widzę jak będzie pięknie Będę podglądała tworzenie wyspy

Cieszę się Mirella
Powiem Ci ,że to bieganie i odstawianie leżaków do każdego koszenia, codzienne przesuwanie w inne miejsce,żeby trawa pod nogami nie wygniła...mam dość. Chce postawić leżak w jednym miejscu i mieć spokój.
Poza tym ile roslin się zmieści na rabatach wokół wow!
kwartet 23:10, 06 cze 2019

Te twoje szersze kadry mnie rozwalają(więcej poproszę,kto ci aparat reglamentuje to się nie godzi).
Rabata słoneczno-cienista -powiem tak Iza z dziką radością ją robiła
Toszka 07:27, 07 cze 2019

Dziś będę zgodna z Kwarteciekiem
Zgadzam się, Iza z dziką radością robiła jak tylko przespała się z pomysłem wycinki nadprogramowych drzew
Też apeluję o częstsze przechwytywanie aparatu, bo to co widzę na prawdę mi się podoba