Ewo, w projekcie były jakies miskanty, hortensje , berberysy, zawciąg nadmorski i kocimiętka.Ja już wiem ,że polowy z tych roślin nie chcę tutaj bo albo mam gdzies indziej albo zwyczajnie u mnie sie nie udają( kocimiętka i zawciąg)Niektórych nie lubięChcę te , które mnie zauroczyły na O. a nie miąłam na nie miejsca
Gosia masz dużo zapału i chęci do pracy / zmian ogrodowych. Nowa rabata fajna sprawa. Mnie dziewczyny też namawiały na zmniejszenie trawnika i powiększenie rabat, ale nie dałam się namówić
Mirelka, ogród mam dobrych kilka lat, chyba z 6 już i ta wyspa była w planach od początku.I jak widzisz do tej pory też nie byłam przekonana czy ją chcę.W ubiegłym roku coś" pyknęło" i postanowiłam ograniczyć ten trawnik ,ale i tak nie zdobyłam się na przeróbkę
Dopiero teraz na tyle bardzo zachciałam,że poszłoGłosy dziewczyn tylko przelały czarę
Cieszę się Mirella
Powiem Ci ,że to bieganie i odstawianie leżaków do każdego koszenia, codzienne przesuwanie w inne miejsce,żeby trawa pod nogami nie wygniła...mam dość. Chce postawić leżak w jednym miejscu i mieć spokój.
Poza tym ile roslin się zmieści na rabatach wokół wow!
Te twoje szersze kadry mnie rozwalają(więcej poproszę,kto ci aparat reglamentuje to się nie godzi).
Rabata słoneczno-cienista -powiem tak Iza z dziką radością ją robiła
Dziś będę zgodna z Kwarteciekiem
Zgadzam się, Iza z dziką radością robiła jak tylko przespała się z pomysłem wycinki nadprogramowych drzew
Też apeluję o częstsze przechwytywanie aparatu, bo to co widzę na prawdę mi się podoba