Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród pod lasem

Mój ogród pod lasem

mrokasia 09:33, 05 cze 2019

O mamo, Gocha, ale Ty masz pięknie! Taki spokojny masz ten ogród, kojący, nic tylko ustawić leżaczek w tym rozsianym cieniu i leniuchować z książeczką .
Bardzo mi się te szerokie kadry podobają. Nareszcie widzę ogród .
DAWAJ WIĘCĘJ!!!
malgol 09:39, 05 cze 2019

Dobra, damTylko eM musi mi poprzestawiać coś w aparacie bo cos ostrośc trudno łapie i kiepskie fotki robi.A ja to taka atechniczna jestem ,że mój syn pokazał mi ostatnio filmik z szympansem, który przeglądał w telefonie jakieś fotki przesuwając tym swoim paluchem i stwierdził ,że " lepiej obsługuje telefon niż co niektórzy..."
Kawa 10:23, 05 cze 2019

Gosia ale masz pieknie
wiem powtarzam za Kasią ale naprawdę!!
Zana 10:32, 05 cze 2019

Gocha, jak Ty wrzucisz te szersze kadry, to ja siedzę z rozdziawioną paszczą i się gapię, i gapię.
No po prostu pięknie, cudnie Jak widać kocury też doceniają piękno ogrodu i Twoje rabatki. A nie zżerają tych sporobolusów? Mimo polegiwania na nich futrzaków to chyba całkiem nieźle przyrosły.

Też czekam na więcej. Jestem tak samo techniczna.
KasiaLangier 10:49, 05 cze 2019

Nastrojowo u Ciebie, pięknie, spokojnie, widać, że koty zrelaksowane na maksa..moja kocica Kryśka, która damą miała być najbardziej lubi "walnąć się" w środku rozplenicy, która coś ciężko mi się zbiera po zimie i w międzyczasie "łapać na ząb" źdźbła mojej ukochanej trawy
malgol 12:17, 05 cze 2019

Kawa napisał(a)
Gosia ale masz pieknie
wiem powtarzam za Kasią ale naprawdę!!

Kamilka, dziękuję Cóz więcej mogę dodac…

Zana napisał(a)
Gocha, jak Ty wrzucisz te szersze kadry, to ja siedzę z rozdziawioną paszczą i się gapię, i gapię.
No po prostu pięknie, cudnie Jak widać kocury też doceniają piękno ogrodu i Twoje rabatki. A nie zżerają tych sporobolusów? Mimo polegiwania na nich futrzaków to chyba całkiem nieźle przyrosły.

Też czekam na więcej. Jestem tak samo techniczna.

Kocury zamiast kociej trawki pogryzają sporobolusy. Może mimo tego i przyrosły ,ale za to nie przebarwiają się tak jak na to liczyłam.
Dziękować Anula za miłe słowa

KasiaLangier napisał(a)
Nastrojowo u Ciebie, pięknie, spokojnie, widać, że koty zrelaksowane na maksa..moja kocica Kryśka, która damą miała być najbardziej lubi "walnąć się" w środku rozplenicy, która coś ciężko mi się zbiera po zimie i w międzyczasie "łapać na ząb" źdźbła mojej ukochanej trawy

Witam Cie Kasiu bo chyba pierwszy raz u mnie jesteś? No kocury ( jest jeszcze kotka ) uwielbiają pogryzać wszystkie trawy i wylegiwać się w nich ,ale im pozwalam na wchodzenie w szkodę.Mam do nich słabość.Kotka jest grzeczna Moje rozplenice tez są schronieniem dla całęj trójki.Uważam ,że koty i tak bardzo mało szkód w ogrodzie robią
malgol 12:43, 05 cze 2019

No raz kozie śmierc ...postanowiłam naruszyć tą zieloną przestrzeń i zrobić w końcu wyspę na środku trawnika jak pierwotnie zakładał projekt.Z projektu niewiele zostało , nawet kształt trawnika ze względu na drzewa musiał ulec korekcie,ale pomysł na wyspę pozostał.Zaraz wkleję ten projekt i proszę doradźcie czy robic tą wyspę czy nie? miałabym kolejne rabaty do obsadzenia i miejsce na leżak .To widok na środek trawnika gdzie miałaby znaleźć się wyspa jak z projektu
malgol 12:53, 05 cze 2019

To wyspa , która chce zrobic
makadamia 13:41, 05 cze 2019

Ten widok jest tak idealny, że trudno uwierzyć że jakakolwiek zmiana wyszła by mu na dobre
Ale ta wyspa taka przyklejona do sosny faktycznie fajnie by mogła wyglądać.
To kółko na samym środku to placyk wypoczynkowy?
malgol 13:58, 05 cze 2019

Tak Asia, to kółko to placyk wypoczynkowy.Sosny, która na projekcie dotyka wyspy już w trawniku nie ma( na moje szczęście) więc wyspa byłaby na otwartej przestrzeni. Częśc z niej lekko ocieniona sosnami a część ta krótsza w słońcu. Już wyobrażam sobie łany molini ED i smiałka darniowego szumiące jak u Asi Siakowej a pośród nich ja na leżaczku

Tak dla jasnośći - trawnik w reczywistości jest prawie kołem , nie tak jak na projekcie jajowaty więc ta wyspę trzeba troszkę inaczej ułożyć,ale to już kosmetyka.Musze zrobić fotkę z balkonu sypialni