Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

Monia81 14:14, 30 paź 2024

Magicznie, romantycznie, zjawiskowo
Zana 18:19, 31 paź 2024

Kordina napisał(a)

Dziękuję fajny

Jaka "bida, nyndza i bryndza"??!! Nie grzesz kobieto! Twój ogród jest piękny! Ze pokrzyczę troszkę

A proszę sobie krzyczeć do woli, a ja tam swoje wiem
Zana 18:24, 31 paź 2024

Magara napisał(a)

Ten wpis mnie rozbawił do czkawki Aż Sfochowaną obudziłam i wylazła spod kominka

Anula, jesień jest wszędzie piękna w tym roku, nigdzie nie ma "bidy, nyndzy i bryndzy"
A Ty oko do focenia masz wielkie i szerokie

Ha, czkawka to niezbyt miła sprawa, sorry
Zana 18:28, 31 paź 2024

antracyt napisał(a)
Chciałam zacytować zdjęcie, tylko nie mogę się zdecydować - "Panny zza krzaka" czy podokiennej. Oba kadry cudne
W pierwszym urzekła mnie kompozycja i idealne rozłożenie koloru - rewelacyjne to uchwyciłaś
W drugim zadziwia kondycja hortensji(moje już brązowe) i ściana liści wokół. Prawdziwa moc jesieni

Ściana liści produkuje co roku coraz więcej liści, ale nie żałuję że posadziłam ten winobluszcz. Lubię zarośnięty zielony domek. Nawet eM nie protestuje
Zana 18:31, 31 paź 2024

Makao napisał(a)

O kurka ale Ci domek zarósł. Gdybym nie znała tego ogrodu wcześniej to bym nie zauważyła że tam jest
Super tło się zrobiło

Nooo, zarosło Była to już całkiem zielona ściana, ale panowie którzy wiosną musieli wykonać pewne prace kanalizacyjne urżnęli jeden pęd winobluszczu (naprawdę zachodzę w głowę jak oni to zrobili). Stąd ta widoczna przerwa / dziura. Mam nadzieję, że niebawem zarośnie i śladu tej luki nie będzie. Problem tylko z tym, że okna trzeba wycinać
Zana 18:33, 31 paź 2024

TAR napisał(a)
U Anuli zawsze magicznie

Tarciu, magia to będzie u Ciebie, jak już Twoje nasadzenia nabiorą mocy. Ogród z takim drzewostanem zastanym i z tym co dosadzasz to petarda
Zana 18:34, 31 paź 2024

Monia81 napisał(a)
Magicznie, romantycznie, zjawiskowo

Moniu cmokam mocno
Zana 18:41, 31 paź 2024

Widoczek ogólny, to jest można powiedzieć połowa działki. Prawy dolny róg to fragmencik słonecznej rabaty. Oczywiście zawsze musi być jakaś porzucona doniczka Niedługo to będzie mój znak rozpoznawczy

Makao 18:50, 31 paź 2024

Zana napisał(a)

Nooo, zarosło Była to już całkiem zielona ściana, ale panowie którzy wiosną musieli wykonać pewne prace kanalizacyjne urżnęli jeden pęd winobluszczu (naprawdę zachodzę w głowę jak oni to zrobili). Stąd ta widoczna przerwa / dziura. Mam nadzieję, że niebawem zarośnie i śladu tej luki nie będzie. Problem tylko z tym, że okna trzeba wycinać

No właśnie miałam pytać co z oknami jak tak całkiem zarośnie a piszesz że nie wycinacie. To musi fajnie wyglądać
Zana 18:53, 31 paź 2024

I tak trochę zbliżeniowo