Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

Makao 20:58, 29 paź 2024

A kiedy Ty wklejasz zdjęcia ze swojego jesiennego ogrodu z rzeźbą ?

Ps. Ja tu pytam o zdjęcia a Ty w tym czasie je wrzucasz Jakie Ty masz hortki drzewiaste jeszcze w formie. Moje dawno suche.
Zana 21:01, 29 paź 2024

Z kwiatków, to temu jegomościowi coś się ewidentnie pokićkało

I te, które w miarę trzymają się kalendarza

Gruszka_na_w... 21:12, 29 paź 2024

Można się poczuć jak Alicja w krainie czarów. Jesień ma tyle cudownych odsłon, że wcale nie potrzeba ciepłych i intensywnych plam barwnych, aby się nią zachwycać. Ten paprociowy liść spokojnie może robić za gwiazdę jesieni.
Cudny jest ten "witrażowy" motylek.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Zana 21:15, 29 paź 2024

Makao napisał(a)
A kiedy Ty wklejasz zdjęcia ze swojego jesiennego ogrodu z rzeźbą ?

Ps. Ja tu pytam o zdjęcia a Ty w tym czasie je wrzucasz Jakie Ty masz hortki drzewiaste jeszcze w formie. Moje dawno suche.

Jak je zobaczyłam w sobotę to też byłam zaskoczona, że jeszcze takie żywotne. Aż sprawdziłam jak wyglądały w ubiegłym roku o tej porze i było podobnie.

Aktualna podokienna w całości

Zana 21:39, 29 paź 2024

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Można się poczuć jak Alicja w krainie czarów. Jesień ma tyle cudownych odsłon, że wcale nie potrzeba ciepłych i intensywnych plam barwnych, aby się nią zachwycać. Ten paprociowy liść spokojnie może robić za gwiazdę jesieni.
Cudny jest ten "witrażowy" motylek.

Haniu, ja w ogrodzie Izy poczułam się prawie jak Alicja w krainie czarów

W nieco mrocznym klimacie:

Kordina 22:50, 29 paź 2024

Zana napisał(a)

Zrobiłam specjalnie zbliżenie Nie do końca witrażyk, kupione dawno temu, nawet nie pamiętam gdzie.

Dziękuję fajny
Zana napisał(a)
Powiem Wam, że po wizycie w jesiennym ogrodzie Izy / Ogród pod lasem (do którego bardzo zapraszam na zdjęcia, piękny ogród) oraz po pozaglądaniu do kilku wątków stwierdzam, że u mnie jesienna bida, nyndza i bryndza...

Jaka "bida, nyndza i bryndza"??!! Nie grzesz kobieto! Twój ogród jest piękny! Ze pokrzyczę troszkę
Magara 23:13, 29 paź 2024

Zana napisał(a)
Powiem Wam, że po wizycie w jesiennym ogrodzie Izy / Ogród pod lasem (do którego bardzo zapraszam na zdjęcia, piękny ogród) oraz po pozaglądaniu do kilku wątków stwierdzam, że u mnie jesienna bida, nyndza i bryndza. No ale coś tam popstrykałam to wstawię.

Ten wpis mnie rozbawił do czkawki Aż Sfochowaną obudziłam i wylazła spod kominka

Anula, jesień jest wszędzie piękna w tym roku, nigdzie nie ma "bidy, nyndzy i bryndzy"
A Ty oko do focenia masz wielkie i szerokie
antracyt 08:58, 30 paź 2024

Chciałam zacytować zdjęcie, tylko nie mogę się zdecydować - "Panny zza krzaka" czy podokiennej. Oba kadry cudne
W pierwszym urzekła mnie kompozycja i idealne rozłożenie koloru - rewelacyjne to uchwyciłaś
W drugim zadziwia kondycja hortensji(moje już brązowe) i ściana liści wokół. Prawdziwa moc jesieni
Makao 13:37, 30 paź 2024

Zana napisał(a)

Jak je zobaczyłam w sobotę to też byłam zaskoczona, że jeszcze takie żywotne. Aż sprawdziłam jak wyglądały w ubiegłym roku o tej porze i było podobnie.

Aktualna podokienna w całości

O kurka ale Ci domek zarósł. Gdybym nie znała tego ogrodu wcześniej to bym nie zauważyła że tam jest
Super tło się zrobiło
TAR 13:58, 30 paź 2024

U Anuli zawsze magicznie