Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

babka 22:05, 26 cze 2016

Zana napisał(a)
Ola ale u siebie wybierz jednak różę. Nie daj się zwieść moim fotkom. Dół clematisa mocno mnie irytuje.

To właśnie jest to co i mnie w clematisach irytuje. Jak szersza rabata to można czymś je przysłonić ale nie zawsze tak się da. Jestem zdecydowana na róże ale jeszcze nie zdecydowałam na którą Coś powiesz nt Laguny? rozmyslam o niej intensywnie
Zana 23:50, 26 cze 2016

Jolanka widziałam, no fakt czerwona jak nic. Musisz z tym żyć, albo oddać w dobre ręce

Elisa szałwie to u mnie też nowość. Różową mam przez przypadek, ale to taka bardzo udana pomyłka. Białej jeszcze nie mam, ale chcę. W innych kolorach co do zasady chyba nie ma, ale są w różnych odcieniach tych trzech barw.

Ola oj w róży pnącej to ja Ci nie doradzę;-(. Lagunę wygooglowłam, ładna, ale podobno szeroko się krzewi:

https://www.ogrodowisko.pl/watek/1525-kolorowy-ogrod-na-piasku?page=184

Mnie się osobiścia Giardina podoba i chciałabym ją kiedyś mieć. Pytanie tylko gdzie?

bata 00:27, 27 cze 2016

po odwiedzinach u mnie i ja zaglądam, ślicznie u Ciebie, zachwyca mnie kolor tych róż ostatnio pokazywanych, taki nietypowy, bardzo przypadł mi do gustu i jarzmianki - o nich ostatnio dużo myślę, mam pytanie czy szybko ruszają po zimie, bo chciałabym dać je w towarzystwie rozplenic
Zana 00:41, 27 cze 2016

Beata dziękuję za odwiedziny i zapraszam. Jarzmianki owszem dosyć szybko po zimie ruszają, nie pamiętam dokładnie kiedy z ziemi wyłażą. Byłam przed chwilą u Ciebie i znowu Ci napisałam o odległosciach. Sorry, ale po prostu przestrzegam, sama też sadzę za blisko i wiem jak to się mści. Teraz już jestem nieco mądrzejsza, więc pozwalam sobie innym trochę doradzić.
bata 00:43, 27 cze 2016

Anula a możesz pstryknąć fotkę, jak teraz wyglądają jarzmianki w całek okazałości, bo moje rozplenice takie malutkie - wiem, że ledwo posadzone

a za rady co do odległości bardzo dziękuję, ja wszystko upycham i w domu i w ogrodzie
Zana 00:48, 27 cze 2016

Beatko, ja w moim ogrodzie będę dopiero w sobotę (mam ogród na odległość). Postaram się jakoś pstryknąć, chociaż one tam w niezłym gąszczu języczek i tawułek rosną.
babka 00:52, 27 cze 2016

Zana napisał(a)
Jolanka

Ola oj w róży pnącej to ja Ci nie doradzę;-(. Lagunę wygooglowłam, ładna, ale podobno szeroko się krzewi:

https://www.ogrodowisko.pl/watek/1525-kolorowy-ogrod-na-piasku?page=184

Mnie się osobiścia Giardina podoba i chciałabym ją kiedyś mieć. Pytanie tylko gdzie?

Dziękuję za uczulenie na szerokość krzewów Laguny. Nie pomyślałam o tym, że mi się może nie mieścić. O Giardinie czytałam już wcześniej tu i ówdzie, widzę że sporo osób ją kupuje i chwali. Poza tym kwiat i kolor bardzo mi się podobają. Muszę jej się bliżej przyjrzeć Dzięki
jazzy 01:29, 27 cze 2016

Powojnik i róże piękne! Szukam sobie powojnika do siebie, tylko nie wiem co z tym dolem? Myślisz, że można go posadzić np za murkiem czy ławką? Żeby ten dół był schowany?
anbu 07:43, 27 cze 2016

O ja Cię, o ja Cię Jakie piękne zdjęcia, jakie śliczne rośliny, jakie klimatyczne zakątki. Anulko zawsze u Ciebie wszystko oglądam z rozdziawiona japą
Dominika11 07:59, 27 cze 2016

wow