Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

siakowa 07:24, 20 wrz 2016

zdjęcia przecudne!!!!!!! w sam raz do porannej kawy ale wróce popatrzeć tez i potem
malgol 08:18, 20 wrz 2016

Wróciłam z urlopu i aż wyrzuty sumienia mam,że na nim byłam bo tu tyle pracy wykonałaś, że aż zazdroszczę
Zapowiada się wspaniała rabata! A krokodylowi sie nie daj!
Ja na razie dopiero po aeracji trawnika jestem Reszta czeka odłogiem aż pourlopowe lenistwo minie
sylwik69 11:43, 20 wrz 2016

Jesiennie macham z piaszczystego ogrodupiekne fotki,krokodyl,bordowa wykładzina oj dzieje się dzieje
kamila66 12:58, 20 wrz 2016

Ładną rabatkę szykujesz wykonanie mistrzowskie Tak się zastanawiam jak wytniesz ten korzeń to czy stabilny będzie pień drzewa do którego należy, żeby nic Ci na głowę nie spadło.
anbu 13:33, 20 wrz 2016

Anulko jak zwykle cudne foty
Makao_J 15:14, 20 wrz 2016

Krokodylka fajnego wykopałaś hahaha.

Wywożenia ziemi nie zazdroszczę.

U siebie też bym nawiozła lepszej ale eM twierdzi że to bez sensu wydatek bo i tak deszcz wypłuka wartości odżywcze w niższą warstwę i w końcu i tak trzeba będzie dokładać tych minerałów i tak, więc niech rośliny od razu się przyzwyczajają. Fakt ja takiego piasku żółtego piasku nie mam ale miejscami mam szary piasek.

Cieszę się że mój eM zmienił zdanie co do gnojówki z pokrzywy. Strasznie narzekał na roztaczającą się woń ale jak zobaczył że rośliny lepiej urosły to stwierdził że niech śmierdzi ile wlezie ale roślinom się należy. Tym sposobem mam zamiar dostarczyć więcej tego nawozu właśnie w takie kiepskie miejsca - w przyszłym sezonie
Konieczki 16:47, 20 wrz 2016

Już Ci kiedy ś pisałam że ja też koffam Twoje fotki obiektyw żyleta.
Nie bij - ale ile ja bym dała za górę piachu w ogrodzie - u mnie zbita glina. Wiem nam niedogodzisz. A do mężów to ja mam to samo. No i tak będzie rewolucja i tak. Niech się szykuje już pomału na przesadzanie 3 klonów (ale żeby to zrobić to trza wywalić 2 sosny, morele, 2 wierzby madżurskie). Ja po chorobskach nie mam sił na nic (kurde a kiedyś mi się wydawało że ze stali jestem nie do zniszczenia)... Najgorsze to że nie mam zrozumienia u rodziny patrzą sie jak na wariatkę. Nawet przyjaciólka wyskoczyła z tekstem "Tyś to się uparał na taras i ogród". I to mnie zabolało... Kiedyś będzie i u mnie pięknie.
A u Ciebie jest już pięknie a będzie jeszcze piękniej
Cmokam
inka74 17:32, 20 wrz 2016

Oj zimno prawda. Rano białe listki róż miałam jakby szron normalnie. Krokodyl boski. Tylko na ścianę domku jako trofeum powiesić.

Liczyłaś ile taczek piachu w tym roku wywaliłaś? U mnie na okolicznych polach dzikich dziwnym trafem z kilkanaście ogromnych kopców gigantycznego Kreta wyrosło moja glina tak jak u ciebie piach, czasami mnie przerasta. Łokieć właśnie mi dokucza. Normalnie starość nie radość.
Zana 19:47, 20 wrz 2016

Aga no wykładzina to jednak taka pospolita jest, a krokodyl to dość unikalne wykopalisko. Ciekawe ile mogłabym za niego dostać?

Juzia też w dzieciństwie miałam frajdę z deptania purchawek. Ale deptanie ich teraz oznaczałoby osiem srylionów nowych purchawek w ogrodzie. Gorzej niż ze słynną zemstą ogrodowiska czyli werbeną

Aniu dzięki Ci bardzo. Krokodyla chyba na pamiątkę zostawię

Agata a tak sobie ponarzekałam. Najbardziej mnie wkurza już nie tyle ten piach sam w sobie tylko to, że to zajmuje mnóstwo czasu. A ja sobie po południu do ogródka nie wyskoczę.

Kasia nie ma wyjścia, będzie musiał go urżnąć
Zana 19:56, 20 wrz 2016

Siaka no jak się nie ma porządnie skomponowanych, skończonych rabat to się chociaż zdjęcia ma

Gosia jakie wyrzuty sumienia kobieto! Ty się ciesz, żeś się relaksowała. Na tyrkę przyjdzie czas a na razie delektuj się jeszcze powakacyjnym błogostanem. Fajnie, że już jesteś.

Sylwia u Ciebie też piaszczyście? No to współczuję i też macham. Bordowa wykładzina to na szczęście nie moje wykopalisko.

Kamila ten korzeń to na sto procent musi być od wiśni, która rosła niespełna metr dalej, ale w zeszłym roku eM ją wyciął. Tak więc raczej nic mnie w łeb nie walnie.