Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

zoja 21:32, 20 wrz 2016

słodziaka-kociaka to chętnie bym spotkała ale tego psa nie
wpadnij na zdjęcia judaszowca z nasionka
Mary 21:36, 20 wrz 2016

Zana napisał(a)
A jeszcze miałam takiego gościa, prawdziwy słodziak miziak:

Jak go znowu zobaczysz to powiedz mu, że do mnie też może wpaść
UlaB 21:38, 20 wrz 2016

Co prawda miałam cos napisac o ogródku ale fajny kociak - nie chce u was zostać? Do nas regularnie przychodzi w odwiedziny taki fajny kocur rudzielec, ale ma obrózkę i namierzyłam gdzie mieszka, wiec pozostanie raczej na odwiedzinach.
Ale te fotki przypomniały mi jak w czasach przedogrodzeniowych którejś niedzieli zajrzał nam do salonu przez drzwi tarasowe pies wielkości owczarka niemieckiego, ale zdecydowanie kundlowaty. Dobrze ze była to zimna pora roku, okno było zamkniete i ze czasy bezogrodzeniowe nie trwały długo. Do tej pory mam ciary, brrrr.

Makao_J 21:46, 20 wrz 2016

No kociak śliczny. Jakby u nas taki się przybłąkał to nie byłabym zła. Ostatnio taki fajny biały psiak bez obroży biega po ulicy i też mi się podoba. Uprzedziłam eMa że gdyby tak się przy nas pokręcił to mógłby zostać. Ale od 2 dni go nie widziałam.

Z tą wymianą ziemi to ja się całkowicie z Tobą zgadzam że daje dużo roślinom ale musiałabym to robić po kryjomu przed eMem.
Psiamama 21:50, 20 wrz 2016

He he he ale masz fajnych gości to dobra energia tego miejsca ich przyciąga piesio pewnie był bardziej zaskoczony od Ciebie i się wystraszył. Ale pomyśl jak bardzo on do Was chciał wejść, że aż się pod bramą przeczołgał
Zana 22:11, 20 wrz 2016

Zojka Twojego cud cudaczka obejrzałam

Marysiu szepnę mu na uszko, ale musi wrócić

Ula witam Cię serdecznie (bo chyba pierwszy raz jesteś u mnie?). Kociaki rozmaite przychodzą do nas często, bardziej lub mniej dzikie. Jeden w ubiegłym roku wykorzystał naszą nieuwagę, wparadował do domu i uczęstował się cwaniaczek kiełbaską przygotowaną na grilla. No, ale piesek to mnie zaskoczył na maksa!

Ania taką operację to nie da się ukryć ciężko przed eMem ukryć. Ja mojemu pokazuję te porażki nierosnące i tłumaczę. Ja nie wiem czy to do niego trafia (ale chyba tak), bo już przestaje się dziwić tym moim różnym przedsięwzięciom ogrodowym. A piesio może wróci, fajnie by było jakby znalazł dom, jeśli bezpański jest.

Aga no on mnie zszokował, że się pod tą bramą przeczołgał, bo tam max. 15 cm jest, a on wcale nie był malutki!
Zana 22:29, 20 wrz 2016

Moje nieustająco kwitnące, cudne, uwielbiane przeze mnie, do zanudzenia dla Was już pokazywane jeżówki Green Jewel w zabawie aparatem (możecie pisać, że nuuuuda, że już były tyle razy itp., itd, ale co ja na to poradzę, że one ciągle kwitną i do tej pory nie ścięłam ani jednego kwiatka!):

jolanka 22:59, 20 wrz 2016

Zazdrościa spotęgowana, zzieleniała a i owszem, zakupilam sztuk 1 i mam nadzieję na wzajemność w zazdraszczaniu
Zana 23:18, 20 wrz 2016

No Jolanka, jak już zakupiłaś to możesz się odzielenić. Za to ja zostaję zielona z zazdrości o Twoje różyce, brrr
anna_t 06:57, 21 wrz 2016

Zimowaly już u ciebie te jezowy? Bo popkarol z 5 zostały 2 po ostatniej zimie..