Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

Zana 07:09, 21 wrz 2016

Aniu zimowały dwie zimy. Tam jest sześć kępek, jedna mi po tej dziwnej zimie wypadła, ale może przyczyniło się też to, że je jesienią przesadzałam i ta jedna jakoś gorzej to zniosła.
anna_t 07:27, 21 wrz 2016

A możliwe.Chyba bylinom jak trawom jesienne ruszenie trochę szkodzi
Kawa 08:29, 21 wrz 2016

Ania
ale cudniaste foty jak ty to robisz hę? zdradź tajemnicę

świecznica wielka jest
jeżówy niezmiennie mniam

roboty nie zazdraszczam...

macham
Zana 09:32, 21 wrz 2016

Ania też stawiam na to, że to przesadzanie tej jednej zaszkodziło.

Kamilka - foty, no cóż, jakby to powiedzieć hmmmm.. no nie wiem. Aparat, obiektyw, łapanie światła.... Tak w skrócie to trzeba umieć widzieć światło. Ale ja się tego jeszcze uczę i nie będę się mądrzyć. Ciągle eksperymentuję, robię mnóstwo zdjęć, po tych samych ujęć w różnych parametrach naświetlania i potem wybieram te wg mnie najlepsze. Tylko na analizę nie mam czasu.
Żebyś Ty wiedziała jak te moje świecznice pachną, no mega cudnie. Wreszcie się ich w tym roku nawąchałam. A robota jak to robota, zawsze nas w ogrodzie znajdzie, choćbyśmy jej wcale nie szukali
kasja83 13:00, 21 wrz 2016

Zana napisał(a)
Ania też stawiam na to, że to przesadzanie tej jednej zaszkodziło.

Kamilka - foty, no cóż, jakby to powiedzieć hmmmm.. no nie wiem. Aparat, obiektyw, łapanie światła.... Tak w skrócie to trzeba umieć widzieć światło. Ale ja się tego jeszcze uczę i nie będę się mądrzyć. Ciągle eksperymentuję, robię mnóstwo zdjęć, po tych samych ujęć w różnych parametrach naświetlania i potem wybieram te wg mnie najlepsze. Tylko na analizę nie mam czasu.
Żebyś Ty wiedziała jak te moje świecznice pachną, no mega cudnie. Wreszcie się ich w tym roku nawąchałam. A robota jak to robota, zawsze nas w ogrodzie znajdzie, choćbyśmy jej wcale nie szukali

Do przepisu dorzuciłabym jeszcze piękny ogród i wyczucie-to tak w kwestii pięknych fotek
siakowa 07:32, 22 wrz 2016

Anula, powiedz czy Twoje smiałki tez mają te kłosy jakby już przekwitniete? inaczej wyglądają niż w czerwcu?
Zana 11:05, 22 wrz 2016

kasja83 napisał(a)

Do przepisu dorzuciłabym jeszcze piękny ogród i wyczucie-to tak w kwestii pięknych fotek

Kasja, to ja już nic nie napiszę
Zana 11:08, 22 wrz 2016

Kasia moje śmiałki już od dawna nie wyglądają niestety tak jak w czerwcu, kiedy się nimi zachwycałam. Kłosy teraz to już suche badylki z jakimiś pędzelkami, nic szczególnego. Zapewne gdybym tam mieszkała, to już dawno bym je wycięła, ale że tylko bywam to sobie sterczą nadal, ale teraz to one już urodą bynajmniej nie grzeszą. I w ogóle to muszę je z tego miejsca zabrać i przenieść... gdzieś (tu była chwila zastanowienia gdzie).
zawitka 12:07, 22 wrz 2016

Aniu werbenę trzeba zawsze czymś podsadzić to wtedy stoi i nie pokłada się --Od Joli wpadłam ale wrócę i poogladam
siakowa 12:24, 22 wrz 2016

Zana napisał(a)
Kasia moje śmiałki już od dawna nie wyglądają niestety tak jak w czerwcu, kiedy się nimi zachwycałam. Kłosy teraz to już suche badylki z jakimiś pędzelkami, nic szczególnego. Zapewne gdybym tam mieszkała, to już dawno bym je wycięła, ale że tylko bywam to sobie sterczą nadal, ale teraz to one już urodą bynajmniej nie grzeszą. I w ogóle to muszę je z tego miejsca zabrać i przenieść... gdzieś (tu była chwila zastanowienia gdzie).
ale to dobze czytać to co piszesz bo się zastanawiałm nad moimi..czyli można te kłosy uciachac jakby denerwowały?...tak sobie mysle ze smiały w mieszanyc rabatach fajnie posadzić miedzy rozplenicami...na wiosne masz smiałki potem ciachasz kłosy i masz rozlenice a liśc podobny