Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

margaretka3 09:40, 04 kwi 2017

Aniu, ja zaś róże po otrzymaniu przesyłki dołowałam w wilgotnej ziemi, bo też ich nigdy od razu nie sadziłam. I było ok.
A tak w ogóle to czytam wątek od jego pczątku, podziwiając zdjecia i urok Twojego ogrodu. Za chwilę rekord bym pobiła, więc się wreszcie ujawniam
Zana 10:56, 04 kwi 2017

Łucja dzięki Ci dobra kobieto za takie wieści. Jako, że pod moją nieobecność powinna dojechać jeszcze jedna przesyłka różana, to mój eM będzie uszczęśliwiony, jak go zwolnię z zajmowania się tym towarem.

Anusia akcja jeszcze jakiś czas będzie w trakcie, jak to u mnie hi, hi. Ja nad taką taczką na jednym kółku kompletnie nie jestem w stanie zapanować, to ona mną rządzi

Gosia to Ty tak już rok za tymi krzakami siedzisz i ino tylko łypiesz okiem?. No to cieszę się, żeś nareszcie ujawniła. Dziękuję za poradę, natchnęłaś mnie, żeby może ich do doniczek nie pakować tylko zadołować a potem posadzić w docelowym miejscu. No to jeszcze trzeba wymyślić, gdzie je zadołować.

babka 11:20, 04 kwi 2017

Ana zednokółką śmigam jak stara. Lata praktyki
Jakie plany masz w zwiazku z tą rabatą tarasową ? Róże to już wiem a co jeszcze? I to tam ma stanąc ciurkadelko tak ?
Zana 11:49, 04 kwi 2017

Oluś, będą róże, przywrotniki, planuję dodać jasnoróżowe jarzmianki, może białe dzwonki takie wyższe, niskie miskanty, Carex Montana Raureif (kupiłam jesienią 6 sztuk i mam zadołowane). A czy coś jeszcze to czas pokaże, zobaczymy jak to się wszystko zgra i czy w ogóle się zgra. Ciurkadełko tam właśnie ma być ulokowane, ale najpierw muszę tę rabatę przygotować, posadzić róże i zobaczę jak to się wszystko rozkłada.
asiak 12:09, 04 kwi 2017

Aniu, widzę, że u Ciebie też się tworzą rabaty różane
Trzymam kciuki, żeby pięknie wyszły
Zana 17:00, 04 kwi 2017

Asiu bardzo Ci dziękuję. Efekty tej radosnej twórczości będziemy oglądać.
agapant 19:45, 04 kwi 2017

Ania ja też będę podglądać Twoją różankę.
siakowa 20:24, 04 kwi 2017

Zapomnialam pochwalić cudny awatar!!!!
Zana 22:29, 04 kwi 2017

Aga zapraszam serdecznie. Miejmy nadzieję, że wyjdzie coś wartego oglądania.

Siakuniu Droga, dziękuję
babka 22:33, 04 kwi 2017

Zana napisał(a)
Oluś, będą róże, przywrotniki, planuję dodać jasnoróżowe jarzmianki, może białe dzwonki takie wyższe, niskie miskanty, Carex Montana Raureif (kupiłam jesienią 6 sztuk i mam zadołowane). A czy coś jeszcze to czas pokaże, zobaczymy jak to się wszystko zgra i czy w ogóle się zgra. Ciurkadełko tam właśnie ma być ulokowane, ale najpierw muszę tę rabatę przygotować, posadzić róże i zobaczę jak to się wszystko rozkłada.

Zapowiada sie obiecująco - bujnie