Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

jolanka 07:34, 09 cze 2017

Anulka, oglądam, czytam, nie ma mnie w domu, zdjęcia nowych róż jak wrócę.
makadamia 08:19, 09 cze 2017

Ooo, masz tawułki? I to Arendsa? I jak Ci się sprawują?
Ja kupiłam w zeszłym roku tawułkę chińską, bo podobno te lepiej znoszą suszę.
Kępki przyrastają ale do kwitnienia jakoś nie chce się zbierać
Kasia_CS 08:41, 09 cze 2017

Nadrobilam o właśnie! do mojej tawulki będzie piękne z jarzmianką, moze tą zielonobiałą-niech się ładnie komponują a do różowej różowa i będzie komplet

No to moje trzmielinki juz za rok tez nabiorą za trochę masy
ren133 10:54, 09 cze 2017

Śliczne zdjęcia!!!!!!
Anda 10:57, 09 cze 2017

Anula, pięknie masz, czy w cieniu czy na słońcu I kręć tak dalej
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
babka 11:25, 09 cze 2017

Mam takie tyły u Ciebie że szok! Co chcę nadrobić to wciąż mnie ktoś odwołuje od kompa. Ale kilka fotek zdążyłam zobaczyć, dama się stroi, będzie pięknie
Kasya 11:31, 09 cze 2017

Zana napisał(a)
Reniu chyba nie tylko ja lubię kręcić obiektywem. Twoje kręcenia to ja też bardzo lubię.

Kasia na zdjęciu akurat nie widać tego co najgorsze czyli rozwalonego dachu i sterczącego pionowo w górę komina. Aż dziw, że jeszcze jacyś panowie zbierający złom tego blaszanego dachu nie ściągnęli a bardzo by się przysłużyli. Ogólny odbiór "estetyczny" uległ by zdecydowanie poprawie. Ogród jeszcze nie piękny, coś tam się dopiero powoli wykluwa.

Mirelka szukając fotek jesiennego przebarwienia natknęłam się na fotkę jak robiłam nasadzenia na tej rabatce. Tak wyglądało to niemalże równo rok temu, bo 15-go maja 2016:

Pogrzebałam jeszcze, ale chyba jej jesienią nie sfociłam a szczerze mówiąc nie bardzo pamiętam jak wyglądała.

Edit: na Twoich fotkach już dzisiaj byłam, nawet ślad zostawiłam.

na kamienie patrze...musze chyba u siebie zrobic margines przed bo mam problem z koszeniem i mnie wkurzaja
Luki 21:36, 09 cze 2017

Kurka ta rabata z języczkami jest przepiękna, napatrzeć się nie mogę uwielbiam takie klimaty. Białe to wiązówka?
Zana 08:45, 10 cze 2017

Kasia/Mokrasia wysoką mam szałwię Caradonna, ta na razi stoi prościutko jak na warcie żołnierskiej, ale pewnie też się wyłoży.

Agata pewnie, że trzmielin szkoda. To takie fajne żółte słoneczka. Kiedyś sobie jeszcze kupisz. Za foteczki dziękuję

Ania ja jarzmianki, tak jak i wiele innych roślin zamawiałam wysyłkowo. Nie mam za bardzo czasu na jeżdżenie po różnych szkółkach i centrach ogrodniczych. Pozostaje mi często zakup w necie.

Łucja jak najbardziej tawułki. Trafiony, zatopiony...
babka 11:29, 10 cze 2017

Zana napisał(a)

Wreszcie mniej więcej zaczynam się orientować w lokalizacji damy, zawsze miałam z tym problem
Jest ślicznie !