Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

AngelikaX 22:07, 13 cze 2017

Przyszłam i znów oczy nacieszyłam
Zana 23:19, 13 cze 2017

Mirelka dziękuję. Czytałam u Ciebie o rozterkach związanych z rozplenicą, ale że nie umiałam nic doradzić, to się nie odzywałam. Grunt, że będzie dobrze.

Jolanka ło jezu, jak się cieszę. Przynajmniej u Ciebie kwiatki moich róż zobaczę.

Kasia czytam. Ale bez przesady, żadnych jakichś specjalności u mnie nie ma.

Angelika dziękuję, będę się starać choć trochę cieszyć oczy
Ewik 23:20, 13 cze 2017

Uff nadrabiam. Foty cudne , jarzmianki uwielbiam. Powiedz gdzie kupowalas rozanne że od razu takie wypasione.moje mikro może za 3 lata kwiaty zobaczę. na montane też poluje ale narazie bezskutecznie.
patrycja 08:27, 14 cze 2017

Zajrzałam, obejrzałam i westchnęłam
Pięknie
inka74 08:45, 14 cze 2017

Anula - czarujesz tymi zdjęciami. Azalka piękna.
07_Rene 10:53, 14 cze 2017

Zana napisał(a)

Największy bukiet piwoniowy był jeszcze prawie cały w pączkach, a zapewne jak pojadę w przyszłym tygodniu to już ich nie będzie. I tak mam prawie co roku z piwoniami, nie wiem czy z nich nie zrezygnuję.

To musi być jakaś taka krótko kwitnąca odmiana. U mnie tylko piwonia majowa kwitnie kilka dni. Ta biała i różowa trzymają kwiaty ok. 2 tygodnie.
Rozumiem Twoją frustrację, ale może za kilka lat będziesz mieć więcej czasu na spędzanie na działce i wtedy kwitnienie Cię już nie minie A teraz do wazonu, o ile domownicy nie mają alergii U mnie kwiaty w wazonie nie przejdą...
kasja83 07:34, 19 cze 2017

Jarzmianki śliczne...co to masz za odmianę. Ja jestem trochę zła-bo zamówiłam Buckland-czyli jasne-a widzę, że jednak coś pomieszali,bo mi też wychodzi trochę ciemnego różu.
lindsay80 09:06, 19 cze 2017

lubię Aniu na Twoje zestawy cieniolubnych roślin popatrzeć, nie dość że pięknie je zestawiasz to jeszcze piękniej pokazujesz - a ogród z nimi taki trochę tajemniczy i romantyczny jest.
babka 10:23, 21 cze 2017

lindsay80 napisał(a)
lubię Aniu na Twoje zestawy cieniolubnych roślin popatrzeć, nie dość że pięknie je zestawiasz to jeszcze piękniej pokazujesz - a ogród z nimi taki trochę tajemniczy i romantyczny jest.

Dokładnie tak. Tajemniczy gród
Moje piwonie też krótkotrwałe, trochę tym zawiedzionam
Zana 11:01, 21 cze 2017

Dziewczyny, dzięki że jesteście, mimo że mnie nie ma. Cztery dni długiego weekendu minęły nie wiadomo kiedy a tyle było planów! Poniedziałek i wtorek wyjazd służbowy, mam nadzieję, że dzisiaj wieczorkiem uda mi się nadrobić trochę nasze kochane forum i wstawić trochę fotek.