Różowa szałwia baaardzo mi się podoba. Muszę swoją starą fioletową wymienić na taką właśnie.
Sporobulus u Ciebie na prawdę świetnie wygląda. U mnie jest dużo słabsza muszę jej inną miejscówkę jednak znaleźć.
Moje róże są w podobnym stadium co u Ciebie. Pąki są jednak napęczniałe więc lada dzień wszystkie wybuchną. Mam jednak i takie które nawet pąków jeszcze nie mają
Muszę nieskromnie przyznać, że sporobolus bardzo mnie się również podoba. Zdecydowanie ładnie przyrasta, choć niektóre troszkę słabiej. Ta różowa szałwia też mnie zachwyca, a taka byłam zła w ubiegłym roku, bo miała być właśnie niebieska. Teraz nie żałuję tej pomyłki. Dzięki za pocieszenie z różami.
Myślę że u mnie sporobulus też ma szansę dobrze rosnąć tylko nie w pełnym słońcu. Ładnie przetrwała zimę więc to duży plus. Tylko glebę mam mocno przepuszczalną i szybko przesycha a to tej trawce nie pasuje ale twardo rośnie dalej choć nie tak bujnie jak Twoja
Matko jakie sporobolusy. No nie mogę. Moje wyglądają tak jak ta montana, którą zabrałaś Fakt, że dopiero posadzone, ale i tak mnie denerwują Jakie u Ciebie stanowisko? Sucho mają? Bo nie wiem już czy dobrze posadziłam...
Ten przechowalnik to powinien tak zostać!
Wiesz co Anula, tak gadasz, że nie pokazujesz mordorów i innych rozkopów a przechowalnik masz taki, że moje wg mnie wycackane rabaty mogą iść się schować .
Ania ta wysoka szałwia w przechowalniku to co to za odmiana? Kupowałaś może ją w Pęchcinie rok temu? Mam identycznie wyglądającą i bardzo mi się podoba ale odmiany nie pamiętam.