Ania/Makao leżenie i mączniak to już stanowczo za dużo! Zdecydowanie trzeba wymienić
Paulinka ja Lavender Ice po prostu kocham

. Mam ja co prawda dopiero drugi rok, ale polecam.
Monika o ile się nie mylę, to Ty kupiłaś Lavender Flower Circus, ona jest bardzo podobna do Lavender Ice, ale zdecydowanie wyższa. LFC też mam, ale jeszcze się zbiera w sobie.
Aga różową szałwię mam drugi rok, więc doświadczenie małe z nią mam. U mnie się raczej nie wysiała, ale w tym buszu mogę tego nie widzieć.
Kasia LI mam dopiero drugi sezon, trudno mi o niej coś więcej napisać. Kwitła w ubiegłym roku bardzo ładnie, ja mam aż osiem krzaczków (coś mnie poniosło przy zamawianiu

, więc właściwie ciągle gdzieś był jakiś kwiatek. Bardzo ładnie powtarzała takie właściwe drugie kwitnienie. A pączek kwiatowy miała nawet na początku stycznia. Wydaje mi się, że to są terminatorki, ja cztery sztuki przesadzałam już z pąkami kwiatowymi pod koniec maja. Trzy sztuki bez mała tego nie zauważyły, jedna tak mi się rozleciała, że w zasadzie z gołym korzeniem ją sadziłam. Myślałam, że pójdzie na straty, dużo liści jej uschło, ale już widać, że będzie się odbudowywać, zaczyna puszczać nowe przyrosty