Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

MirellaB 06:28, 31 sie 2017

Zana napisał(a)
Ogrodowa Lady, ze specjalną dedykacją dla Mirelki

Anula pięknie, pięknie, pięknie - dziękuję

Nie doczytałam - powiększasz rabatę?
koliber 07:19, 31 sie 2017

Zana napisał(a)

No i mam problem jak pociągnąć linię rabaty, już nie wiem ile razy ten wąż rozkładałam i ciągle mi coś nie pasuje.

Anulka, wiem coś na ten temat U mnie to samo, tylko jeszcze w wersji na papierze. Projektuję rabatę, o której wspominałam na swoim wątku i ona ma się kończyk przed brzozowym "laskiem" i nijak ie mogę jej zakończyć
makadamia 08:14, 31 sie 2017

Zana napisał(a)
przecież zawsze piszę, że zdjęcia mam ładniejsze niż rzeczywistość. Ławeczki nie przestawię pod ogrodzenie bo bym musiała z niej na kompostownik patrzeć, a to raczej nie ten teges widok (o ile dobrze Cię zrozumiałam, żeby ustawić ją pleckami do ogrodzenia). Ona musi tam stać, bo w takim układzie jest z niej widok na prawie całą działkę.

No cóż, jak się nie wstawi planu działki, to się potem dostaje porady od czapy
Mary 19:59, 01 wrz 2017

Syreno, a Ty będziesz jutro?
zawitka 11:52, 02 wrz 2017

Wyczytałam że walczysz z wątrobowcem .marnie to widzę jak nie usuniesz to kłopoty resztę opiszę wu mnie ;d
Zana 18:54, 04 wrz 2017

Reniu na fotki zawsze zapraszam.

Mirelko efekt tych zdjęć to przede wszystkim zasługa światła. Czy powiększam rabatę? Hmmm, ja ja od ubiegłego roku usiłuję stworzyć. Działam w okolicach błękitnego świerka, gdzie stanęła już ławeczka. Ale do końca jeszcze kawałek drogi.

Koliberku ja na papierze to sobie owszem narysowałam, ale na żywo to jakoś inaczej wygląda. W sobotę kawałek popchnęłam do przodu.

Asia/Makadamia bardzo słuszna uwaga (o tym planie naturalnie). Jak się spotkamy, to Ci pokażę plan. Może mnie natchniesz?

Marysiu nie byłam na targach. Żałuję, że nie mogłam się z Wami dziewczynami spotkać. W sobotę była pogoda taka sobie, ale troszkę popracowałam w ogrodzie. Jeszcze parę rzeczy chciałabym przed zimą zrobić, a z czasem u mnie krucho. No i z pogodą nie wiadomo jak będzie.

Halinko idę w takim razie do Ciebie poczytać, bo to cholerstwo mnie wkurza. Wszędzie mi się zaczyna rozprzestrzeniać.
zoja 10:55, 05 wrz 2017

widzę, że problem jak ławeczki nie ma - bo brak miejsca żeby przysiąść i podziwiać... i problem jak jest - z wkomponowaniem
piękna ta ławeczka
ja tam wierzę, że efekt końcowy będzie zachwycający
Makao_J 18:22, 05 wrz 2017

Ania są gdzieś fotki z EXPO? Chciałam przejrzeć co nie co ale nie mogę nic znaleźć.
Zana 20:05, 05 wrz 2017

Zoja w związku z pewną koncepcją, która powstała w mojej głowie w ostatnim tygodniu, to na efekt trzeba będzie chyba jeszcze trochę poczekać

Aniu oglądałam fotki u kilku osób, ale w tej chwili przychodzi mi do głowy tylko Jolanka z Ogrodu z uśmiechem. No nie mogę sobie przypomnieć, u kogo jeszcze oglądałam.
Makao_J 20:09, 05 wrz 2017

Kilka fotek ma też Joanna. Idę do Joli.