Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

ag_zie 17:59, 14 lip 2018

Zaległości w zdjęciach nadrabiam - ławeczka piękna i zakątek fajnie będzie wyglądał
Zana 19:15, 14 lip 2018

Aguś dziękuję, że zaglądasz. Buziam

Kasia_CS 21:08, 14 lip 2018

no tak, zapomniałam o trawkach do donicy..

no dobra, coś czuję, że mam nazwę Twojej hakonki- sprawdz odbywanesamurai
mrokasia 21:41, 14 lip 2018

no i co, wybrałaś się na działkę czy jednak piekłaś ciasto?
Zana 21:53, 14 lip 2018

Kasiu Samurai? Nie wiem, mało jakoś jej zdjęć i wydaje mi się, że ma białe paskowania.

Mrokasia nie, nie wybrałam się. Machnęłam trzy prania, ciasto, wyspałam się, obiad itp. Leniwy dzień
Kasia_CS 22:39, 14 lip 2018

tu wygląda na żółty ten pasek, ale może to kwestia
zrobienia fotki -
samurai
Zana 22:46, 14 lip 2018

Wydaje mi się, że pasek jest raczej białawy, a zdjęcie jest zrobione w popołudniowym żółtym świetle i przez to odbiór jest mylny.
alis 22:50, 14 lip 2018

Zana napisał(a)
Ponieważ już te hortki na działkę zawiozłam i nie miałam zamiaru zabierać ich znowu do W-wy, posadziłam tymczasowo i nawet mi się to spodobało:

Będąc w pobliskim Radzyminie celem zakupów spożywczych, nie omieszkałam zajrzeć do ogrodniczego (niczym Iza co to po serek jeździ a wraca z krzaczorami). No i wykupiłam wszystkie osiem sztuk hakone, nieopisanej z nazwy, jest zielona z żółtawym paseczkiem. Na razie posadzona celem rozrostu na zakopanym dole przed ławką. Wychodzi na to, że tworzę kolejny przechowalnik

Anula, cudownie-ogród marzenie! Zakątek z ławeczką zapowiada się wspaniale. Ja rzucę swoją propozycję do donic, a mianowicie rozplenice Rubrum, chyba że zależy Ci na czymś stałym w tych donicach, to odpadają
Kasia_CS 22:51, 14 lip 2018

stripe it rich też odpada ?
inka74 09:01, 15 lip 2018

Ania w tym sklepie w Radzyminie na W gdzie chyba po bułeczki czy serek byłaś a z trawkami wyszłaś były Palbiny na niskiej nóżce po 35 lub 40 zł. Za Radzyminem tylko trochę w bok na Wyszków jest też szkółka do której już 2 rok się wybieram i nie mogę jakoś dojechać. Teraz tydzień w domu będę to zobaczę co to. No i u mnie w Wołominie jeszcze jedną odkryłam, że jest. Ja nadal w tych dużych donicach widzę hortki ale ustawiłabym je lekko z tyłu z ławką ale tak aby je było widać. A te niskie z boku ławki jakby przed nimi i tu dałabym dużą hakonkę w nich.