Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

AngelikaX 11:11, 23 lip 2018

Jejku ale masz Powera! Ja swoje pod kręgiem też układałam sama, a to zaledwie kilka sztuk tych płyt pieruńsko ciężkich... szacun taka ilość!

Twoje anabelle przypominają mi sławnego pina… urzekły mnie tam wtedy... ot takie miłe skojarzenie z Twoimi mi się nasunęło

Fotki oczywiście obłędne
asiak 11:12, 23 lip 2018

Pięknie tej damie w żurawkach
Gosiek33 20:11, 23 lip 2018

Sporobolus to kolejna roślina na liście do zdobycia. Anabelki oszałamiające i Twoje zdjęcia do uczta dla oczu. Po coś ma się takie zdolności
Kasia_CS 23:30, 23 lip 2018

Ścieżka wyszła super Elfik przesłodki!

Sporobolus i mnie się podoba, zaprosiłabym go na swoje rabaty

Zdjęcia jak zawsze pełne tajemniczego uroku
Iwk4 06:23, 24 lip 2018

Aniu, ścieżka wyszła rewelacyjnie. Jakie wymiary mają płyty? Gdzie mozna kupić?
W stoliczkach się zakochałam. Jak takich gadżetów szukać w sieci? Podpowiesz?
paulina_ns 07:55, 24 lip 2018

Dzięki Aniu za informację o hortkach w donicy, czyli bardziej nie mam się martwić zimy, tylko czy przeżyją mi sezon zdjęcia obejrzałam ścieżka wyszła super, możesz mi napisać na priv jak fachowo nazywają się te płyty i ile za nie płaciłaś? gadżety ogrodowe jak zwykle piękne! no i te zdjęcia powinnaś zająć się fotografią, aparat, aparatem, ale tylko Ty wiesz jak pięknie wszystko w nim uchwycić
AgnieszkaW 07:56, 24 lip 2018

Aniu, przepięknie kreujesz to swoje miejsce na Ziemi. Stoliczki cudne. Mały mam podobny, szukam większego, takiego coś jak Twój, jest śliczny. Zdjęcie rzeźby w żurawkach nadaje się do czasopism. Ścieżka wyszła super. Twój ogród należy do grona moich "prominentów ogrodowych".
Tess 15:05, 24 lip 2018

Zana napisał(a)
Przybyły nowe gadżety, zastolikowałam się na maksa.

A tu prezentowy, z terakotową mozaiką:

Nóżki ma przeurocze:

WOW! Cudny jest. Choć aby to stwierdzić z całą pewnością, odnalazłam jego sprzedażowe zdjęcia w necie
Chętnie sama bym taki przygarnęła.
Ścieżka super. Ba! Wszystko super.
Ten wazon i bukiet za duże na ten stolik. Szkoda jego urodę tak zakrywać. Mam nadzieję, że wybaczysz szczerość.
Johanka77 20:17, 24 lip 2018

Zana napisał(a)

Molinia ładnie błyszczy podświetlona słońcem:

Molinia jest prześliczna! nigdzie u nas jej nie spotkałam. Mój pan Trawiarz mówi, ze będzie miał, ale nie wiem jakie.
A ta co to za odmiana?

Tak myślę, ze między przesadzone kocimięty by mi pasowały...
kerii 22:09, 24 lip 2018

Ścieżka super, aż się cofnęłam, żeby się dowiedzieć dokąd ona prowadzi , dama w żurawkach piękną i te anabelki.... to normalna czy strong?

Właśnie zakupiłam sporobolusa i chyba z tego co mówisz źle posadziłam, mam nadzieję, że mu się uda przeżyć tam gdzie posadziłam do wiosny.