Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

eVka 22:54, 30 lip 2018

Dzięki za priva ☺ włóczęga zawsze potrzebna dla zresetowamia ☺ koncert IM mniam!
paulina_ns 07:48, 31 lip 2018

Aniu ja również dziękuję, że mi odpisałaś na priv no i się pytam gdzie są jakieś zdjęcia????
Kasia_CS 10:55, 31 lip 2018

Jakby Ci się chciało i mnie namiar ta płyty wysłać... Bo rozważam jeszcze krawężniki, ale one mają 100cm i trzeba by było ciąć...
alis 13:55, 31 lip 2018

Zana napisał(a)
Jolanka no działaj, działaj bom ciekawa tej Twojej zmodernizowanej brzozowej.

Haniu no troszeczkę krzywo jest, poziomicy niestety z domu nie zabrałam i tak "na oko" robiłam. Dopiero jak się kamyczki wysypało to widać, że prawa strona leciutko leci w dół. Jordanowej już tym razem nie będzie, ale coś innego się znajdzie

Ania nigdy nie robiłam zdjęć canonem, więc nie mam osobistego porównania. Najlepiej byłoby dla porównania mieć oba i robić te same ujęcia raz jednym, raz drugim. No, ale to już zabawa

Anabelek czas:

Anulka, powaliłaś mnie tymi fotami, masz przecudny ogród, z każdą fotką odkrywam w nim coś nowego.
Jak utrzymujesz swoje Anabelki w pionowej pozycji? U mnie leżą niestety, chyba za niskie podpory dostały.
anabuko1 14:57, 31 lip 2018

O matko! !
Anula te twoje Anabelki są imponujące.
Moja to jakiś kopciuch przy twojej.
Zana 21:28, 31 lip 2018

Ewa ja akurat IM odpuściłam, to już dla mnie za ciężki kaliberek.

Paulinka jako, że byłam wyjazdowa nieogrodowo to zdjęć niet.

Alicja to są te tzw. strong anabelki, mają okrągłe obręcze do wysokości ok. 50 cm, hortki są oczywiście o wiele wyższe. Mają czwarty sezon, cięte co roku bardzo nisko. Te brzegowe pokładają się, ale część nawet jakoś trzyma pion. W ubiegłym roku kulki były większe i bardziej się pokładały. W tym roku jest zdecydowanie mniej wody.

Aniu dziękuję. Tam są trzy krzaczki, fajnie się rozrastają. Nie narzekaj na swoją, na pewno jeszcze pokaże na co ją stać.
anbu 08:38, 03 sie 2018

Anulko pozachwycałam się zdjęciami Twojego klimatycznego ogrodu Cudowny jak zawsze
Kasia_CS 22:20, 03 sie 2018

No i co Anulka, dogonił CIe ten armagedon ?
malgol 11:08, 07 sie 2018

Anula, gdzie masz posadzonego swojego bodziszka Rosanne? Czy on w półcieniu może rosnąc? Chodze z ta kupiona tydzień temu doniczką po ogrodzie i nie wiem gdzie posadzić
Anitka 11:12, 07 sie 2018

malgol napisał(a)
Anula, gdzie masz posadzonego swojego bodziszka Rosanne? Czy on w półcieniu może rosnąc? Chodze z ta kupiona tydzień temu doniczką po ogrodzie i nie wiem gdzie posadzić

Ten bodziszek akurat woli półcień, dłużej kwitnie, aż do przymrozków, w słoneczku gorzej rośnie, nawet powiem, że nie lubi. Najlepiej na brzegu rabaty go posadzić, bo mocno się pokład i rozrasta jak ośmiorniczka.