Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ana_art 19:29, 20 gru 2014

malkul napisał(a)
czy ty babo nam w końcu cos pokażesz!?!?! Czy chcesz żebysmy an święta zawału dostały?
ps. i co teraz jak boa nie dojdzie?

a dasz wiarę, że ja nie mam nic zrobione? serio... do tej pory nie miałam czasu teraz nie mam weny twórczej
Boa jest w Łomży tylko czy mi oddadzą, jak nie to będzie bez boa
malkul 19:31, 20 gru 2014

kurcze ja w tym roku też jakoś tak klecę i sklecic nie mog, nad menu to juz siedze kolejny tydzień i tyle co to przepsiy wyjęłam ale nie nie wybrałam
Iwk4 20:17, 20 gru 2014

U mnie jest tak, ze każdy sobie jakąś potrawę świąteczną albo ciasto zamawia, wtedy robię wg życzeń i nie muszę się długo zastanawiać nad menu
ana_art 20:38, 20 gru 2014

Iwk4 napisał(a)
U mnie jest tak, ze każdy sobie jakąś potrawę świąteczną albo ciasto zamawia, wtedy robię wg życzeń i nie muszę się długo zastanawiać nad menu
u mnie jest podobnie. Jako, że na 'co dzień' u mnie może być tylko szarlotka ze względu na dietę to na święta zawsze jest ciasto zamawiane (zawsz mówię chłopcy przyjmuję propozycje na święta), a do jedzenia to co jest lubiane tym sposobem często w święta jest to samo co roku
Madzenka 21:19, 20 gru 2014

Dziewczyny nie poznaję Was!
U mnie zakupy zrobione przez internet, w poniedziałek dostawa, we wtorek tylko M po karpia pojedzie i mięso. Menu w związku z tym musiało być gotowe od tygodnia
Choinkę ubrałam, ogórd przyzozdobiłam, zatem jutro idę do kina , trzeba odpoczać troszkę
Ana jak cie znam w jedne wieczór wszytsko będzie gotowe
ana_art 21:27, 20 gru 2014

Marzena2007 napisał(a)
Dziewczyny nie poznaję Was!
U mnie zakupy zrobione przez internet, w poniedziałek dostawa, we wtorek tylko M po karpia pojedzie i mięso. Menu w związku z tym musiało być gotowe od tygodnia
Choinkę ubrałam, ogórd przyzozdobiłam, zatem jutro idę do kina , trzeba odpoczać troszkę
Ana jak cie znam w jedne wieczór wszytsko będzie gotowe

ja tam wszystko mam kupione poza mięsem, choinką hahahah, no i tym nieszczęsnym boa
jedzonko zaplanowane. Papier szary do zapakowania prezentów plus ozdóbki przygotowane, tylko zapakować trzeba. Do wigilii jeszcze trzy dni. Dzisiaj jest relaks jutro zdobienie a po niedzieli gotowanie
Madzenka 22:38, 20 gru 2014

A to wszystko zaplanowane!
Ewkakonewka 23:58, 20 gru 2014

Zdecydowanie taki układ świąt jest najwygodniejszy do zaplanowania działań też tak lubię
Mala_Mi 10:40, 21 gru 2014

ana_art napisał(a)

a dasz wiarę, że ja nie mam nic zrobione? serio... do tej pory nie miałam czasu teraz nie mam weny twórczej

Ja też.... jedynie częściowo ubrana choinka .. i nie mam ochoty na nic..
Zielona 11:32, 21 gru 2014

U mnie zaświeciło słońce. Salon wygląda zabawnie z zimowymi ozdobami w tych promieniach Wysyłam do Ciebie tą letnią jasność
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies