Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

_Martini_ 08:45, 03 kwi 2018

Wow, ale laska z arbuzem!
Magleska 09:54, 03 kwi 2018

Ślicznie wyglądasz z arbuzem piękny brzusio
inka74 17:00, 04 kwi 2018

Kasia_CS napisał(a)

Iwonka, zabij, a nie powiem bo dostałam od mamy, a ona też nie zna źrodła. Jak chcesz to Ci fotkę liści z bliska zrobię. Oplataliśmy to drzewko bluszczem i dość długie te pędy już ma i powypuszczał trochę takich płożących po ziemi. Coś z tego się da wykroić. Tego co mam na płotek puszczony to nie tykam, bo ma sobie rosnąć, ale te mam zbędne, więc z przyjemnością się podzielę
ja chętnie wezmę jak podrzucę ci zamówioną różę. W następnym tygodniu jakoś tak powinny być.

tak te sierpniowe wakacyjne "pestki" jakoś tak często kiełkują )) człowiek się rozleniwia, odpoczywa, podatny grunt taka pestka ma
Kasia_CS 20:58, 04 kwi 2018

Kasya napisał(a)
Całkiem dorodny arbuz
Jeszcze się załapałam ale to chyba już jakoś niedługo ten arbuz zobaczy światło dzienne ??

Jeszcze zostały niecałe 2 miesiące, chyba, że nie dotrwa do terminu

jolanka napisał(a)
Kasia, ja daaawno temu miałam ponad 20 kilo więcej a Ty wcale oprócz oczywiście malutkiej. Figurka fiu, fiu,
Już niedługo i w stare ciechy wejdziesz

Hihi, póki co poza spodniami wchodzę w większość ciuchów, bo rozciągliwe ale przede mną największe przyrosty

BKosimkArt napisał(a)
Zazdroszczę figury! Świetny arbuzik!

Dzięki Basieńko!

DorKa napisał(a)
z taką figurą to Ty dzień po porodzie będziesz nie do poznania Pięknie wyglądasz. Buziaki!

Dziękuję gdyby tak wystarczyło powiedzieć, że "trzymam Cie za słowo" Haha! po pierwszym porodzie byłam w szoku, że wygląda, jakby nadal miała dziecko w brzuchu, więc tak kolorowo to nie będzie ten typ tak nie ma

_Martini_ napisał(a)
Wow, ale laska z arbuzem!

Magleska napisał(a)
Ślicznie wyglądasz z arbuzem piękny brzusio

dziękuję Dziewczyny! :*

Kasia_CS 21:06, 04 kwi 2018

inka74 napisał(a)
ja chętnie wezmę jak podrzucę ci zamówioną różę. W następnym tygodniu jakoś tak powinny być.

tak te sierpniowe wakacyjne "pestki" jakoś tak często kiełkują )) człowiek się rozleniwia, odpoczywa, podatny grunt taka pestka ma

oo, już wiesz kiedy dostarczą? Super! Podejrzewam, że będziemy kopać to drzewko w przeciągu kilku dni - w jednym ze scenariuszy, to może nawet jutro. Zabezpieczę te bluszcze gdzieś w ziemi i będę podlewać, powinny sobie poradzić Zrobiłam dzisiaj fotkę tego mojego bluszczu, tylko muszę zgrać z aparatu
Kasia_CS 22:26, 04 kwi 2018

A ja dzisiaj zrobiłam oprysk promanalem - poszły pod oprysk róże, cisy, trzmieliny na pniu, agrest, porzeczka. No i resztkę na graby psiknęłam

Przycięłam hortki i zrobiłam podejście do zrobienia po raz pierwszy kancika

Krokusiki i u mnie

Pierwsze kanciki

Bluszcz dla Iwonki

_Martini_ 22:56, 04 kwi 2018

Kanciki jak żyleta.
Bluszcz może dla Iwonki, ale i ja się przyglądam. Od wiosny on się robi ładny, zielony, a zimą jak?
Kasia_CS 23:18, 04 kwi 2018

_Martini_ napisał(a)
Kanciki jak żyleta.
Bluszcz może dla Iwonki, ale i ja się przyglądam. Od wiosny on się robi ładny, zielony, a zimą jak?

On jest zimozielony, więc wygląda praktycznie tak samo
inka74 23:19, 04 kwi 2018

Bluszcz fajny. Będzie dobrze wyglądał na płocie. Z różami się z nimi tak już wcześniej umawiałam a raczej zawsze trzymali terminy.
_Martini_ 23:20, 04 kwi 2018

Kasia_CS napisał(a)

On jest zimozielony, więc wygląda praktycznie tak samo

Good! Tak ma właśnie wygladać na tej mojej pergoli