Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

Kasia_CS 17:09, 05 sie 2016

Niee, moja mama spelnia się sama, ale ma trochę więcej przestrzeni niz ja
Poziomka 19:13, 06 sie 2016

Kasia_CS napisał(a)
Aniu/Zana

To różę żółtą przesadzę wiosną na płot, a na pergole dam inna, która mnie będzie bardziej krecic ogólnie nie chciałam w ogródku ani złego ani pomaranczowego i w sumie czerwonego też

Kasiu to tak jakbym siebie cytowała sprzed kilkunastu laty, a widziałaś jak to się skończyło .
Pozdrawiam cieplutko Jasia
Kasia_CS 10:21, 07 sie 2016

A to liriope szafirkowe różowe - zapomnialam mu cyknać wczesniej fotkę Juz je uwielbiam, muszę dokupić!

Zmarnowana na balkonie sąsiadki hortensja pięknie odżywa i kwitnie jednym kwiatkiem

A to moja ulubiona hosta - bardzo lubię jej kolor zieleni. nie wiem jaka to odmiana, bo dostałam od teściowej. Dopiero teraz będzie kwitła. Wie ktoś jaka to może byc?

Kasia_CS 10:22, 07 sie 2016

Poziomka napisał(a)

Kasiu to tak jakbym siebie cytowała sprzed kilkunastu laty, a widziałaś jak to się skończyło .
Pozdrawiam cieplutko Jasia

Haha, no widzisz, to mam co najmniej kilka lat na zmianę zdania
Zagajanka 19:36, 11 sie 2016

Kasia_CS napisał(a)
A to liriope szafirkowe różowe - zapomnialam mu cyknać wczesniej fotkę Juz je uwielbiam, muszę dokupić!

Fajna ta roslinka.
Widzialam ją wczoraj w naszym ZC, ale cena byla jakas zabojcza, więc odpusciłam temat, kupie kiedyś internetowo.
Kasia_CS 19:44, 11 sie 2016

Ja za taka jedna kepke jak na foto placiłam 7,5 ale gdzie indziej ciut większa ale porównywalna kosztowała juz ponad 20zl...
Zana 20:00, 11 sie 2016

Kasiu zarobiona od dłuższego czasu jestem i jakoś Twoje jeżóweczki przegapiłam. No ale jeżówki u Tojej Mamy to wybacz, ale to jest po prostu coś niemożliwego! Pięknie. Niesamowita ta rabata, jednak w masie siła jest! No napaczeć się nie mogę.

Hosty nie rozpoznaję, nie pomogę. Liriope śliczne są, moje niestety ostatniej zimy ślag trafił. A tak lubiłam te ich fioletowe kuleczki. Pewnie jeszcze kiedyś kupię.

Kasia_CS 09:38, 13 sie 2016

Aniu, chyba już wiem jaka hosta - to hosta babkolistna

Moja mama ma dosc juz tych jezowek, ze chce je wywalac, bo sie jej tak wysialy jak Twoja werbena
jolanka 12:05, 13 sie 2016

Liriope wygląda pięknie Jakiej jest wysokości?
Kasia_CS 14:51, 13 sie 2016

Jolu, te moje liriope mają tak ok 30cm (nie prostowalam im listkow do mierzenia )