Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

milka666 22:25, 18 lip 2016

DZIĘKI KASIA JESTEM TU NOWA I SIĘ POGUBIŁAM
milka666 22:48, 18 lip 2016

Kasiu pokieruj mnie dalej bo nie wiem jak się tu poruszać ,ale popełniłam gafę aż mi głupio
Zana 22:53, 18 lip 2016

Kasia jestem zdecydowanie za prostymi liniami u Ciebie Zmieniaj!
Z tą różą Jorianda to się pierwszy raz spotykam, choć duuużo się naoglądałam. I mówisz, że cudnie pachnie! Oj, zdawaj relacje z jej zachowania na bieżąco, bo kolorek też ma fajny
Kasia_CS 07:54, 19 lip 2016

Haha, Madziu to Ty juz ogrodowiczanka. Tyle postów natrzaskalas! Musze do Ciebie zajrzeć i dziękuję za odwiedzinki ja tersz wsiakam w wybieranie tulipanow, bo w zeszla jesień uznałam, ze po co mi a potem tak zalowalam... no i czosnki!
Kasia_CS 08:00, 19 lip 2016

Milka nic się nie stało a Ty masz swój ogródek? Możesz założyć sobie temat, jeśli jest świeży jeszcze, to w dziale projektowania ogrodów. Ogólnie jest przyjęte, ze można komentować wszystkie tematy poza tzw wizytowkami ogrodów. Zdjęcia wstawiamy w swoim temacie, albo w wątkach tematycznych, jakichś inspiracjach

Jeśli jakiś temat chcesz śledzić, to możesz go dodac do obserwowanych i będziesz powiadamiana o pojawiajacych się w nim nowych postach

To tyle na szybko

Pozdrawiam!
Kasia_CS 08:02, 19 lip 2016

Aniu, nie mam tej różyczki, nie było tak nic ciekawego w sprzedaży niestety, a byka naprawdę cudna. Piękna, sztywna i super zapach!
milka666 08:57, 19 lip 2016

Witaj, tak ten ogródek który wstawiłam u Przemka to mój .Milena
Kasia_CS 11:07, 19 lip 2016

Oo to ślicznie masz, konieczne załóż swój temat!
Pluszakowa 18:40, 19 lip 2016

Kasia_CS napisał(a)
Haha, Madziu to Ty juz ogrodowiczanka. Tyle postów natrzaskalas! Musze do Ciebie zajrzeć i dziękuję za odwiedzinki ja tersz wsiakam w wybieranie tulipanow, bo w zeszla jesień uznałam, ze po co mi a potem tak zalowalam... no i czosnki!

Jakby był plebiscyt na najwięcej postów przed posiadaniem własnego ogrodu to mogłabym wygrać jednak jestem bardzo zadowolona że trafiłam tutaj w takim momencie zanim wbiłam pierwszą łopatę. W moim pierwotnym zamyśle były zupełnie inne rzeczy. Wszystko pozmieniałam. Teraz wiem że chcę zacząć od żywopłotu ze szmaragdów po całości żeby w ogrodzie było intymniej. Jak to jest zły pomysł proszę mi powiedzieć i szybko wybijać z głowy. Ze względu na koszty jak juz zrobię nie będzie odwrotu.

Tulipany widziałam u kogoś takie z liści bialoobzezonymi i wyglądały super a czosnkow nigdy za wiele.
gierczusia 11:14, 21 lip 2016

Pluszakowa napisał(a)
wpadłam dziś na twój wątek i juz pochłonęłam całość. Nasze historie są baaardzo podobne. Też mamy mieszkanie z ogródkiem niecałe 250 m2 i syna w podobnym wieku będę podglądać i kibicować. Ja z mim startuję na jesieni. Na początek planuje żywopłot ze szmaragdów sztuk 100

I ja Wam będę kibicować i trzymać kciuki