Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

Kasia_CS 16:01, 15 maj 2021

mirkaka napisał(a)
Masz dobry aparat, pięknie uchwycone kolory i zieleń

Nikonem lustrzanką focę
Kasia_CS 16:02, 15 maj 2021

Brzozowadziewczyna napisał(a)
Raureify masz wypasione! I jaka mnogość pięknych tulipanów! Pięknie wiosennie.
I widzę, że mnie gonisz?
Gratuluję gorąco i zdrówka życzę!!!

Oj Kochana, nie nie, ja już teraz jestem z deczka przerażona co i jak to będzie Dzięki, hihi!
Kasia_CS 16:06, 15 maj 2021

A to moja baccatowa szkółka - ukorzeniam obcięte z moich cisowych poduch rokujące patyki - 3 mam już ukorzenione, kilka w tle wsadziłam niedawno - zobaczymy co z tego kiedyś będzie.

Po wczorajszej burzy i gradzie ostał sie jeno tulipanowy las pałek

A to moja świecznica, którą dostałam ukopaną od włascicielki wynajmowanego w zeszłe wakacje domu

Wysiało mi się coś w 2 miejscach i się zastanawiałam co to za roślinka - dałam zakwitnąć - może wykorzystam na dniach do moich gipsowych wycisków
Kasia_CS 16:10, 15 maj 2021

Dopiero co u Gosi widziałam rutewkę, a też miałam już ją sfoconą i tak mi się buzia uśmiechnęła na ten widok

A to mnie zaskoczyło, bo się nie spodziewałam zupełnie, że wysieje mi się miodunka

Fragment cienistej - parzydełko

Burza kwiatów na epimediach - wdzięczne z nich cholery

Kasia_CS 16:12, 15 maj 2021

I trochę zbliżeń - tu Bloomerang

Orlik - na razie początek kwitnienia, niedługo się zmieni w mniej kosmiczny twór

I clematis
Kasia_CS 16:13, 15 maj 2021

Jeszcze trochę tulipanków, póki są

Kasia_CS 16:15, 15 maj 2021

I kwitnący wilczomlecz Bonfire

Gosiek33 17:05, 15 maj 2021

Już takie przyrosty ma baccata?

Bardzo podoba mi się to Twoje białe epimedium, zdecydowanie zwiewniejsze w odbiorze.
Świecznica wygląda bardzo obiecująco, ona ma jeszcze czas do jesieni, a miodunki się sieją

To żółte zostawione do gipsowych odlewów to prawdopodobnie jaskier rozłogowy. Bardzo trudny do wyplewienia z trawnika
nicol21 17:12, 15 maj 2021

Gratulacje! Arbuz zacny , fakt w tiulach trochę śmiesznie to wygląda. Kondycja dopisuje skoro z takim brzuszkiem fikasz po ogrodzie. Mi koncówka ciąż przypadała na styczen-marzec więc nie było szalenstw ani pokus ogrodowych

Widoki ogrodowe super!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
BKosimkArt 21:24, 15 maj 2021

O rety, na prawdę niezły arbuz
A gorset jeszcze spotęgował wrażenie... czyli Ty jesteś z tych co nie grubną wszędzie, zazdroszczę...