Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

inka74 19:41, 19 maj 2021

Kasia_CS napisał(a)
Iwonko, pytalam tej niskiej kobietki z takim charakterystycznym donośnym głosem-powiedziała, że osobiście robiła zamówienie i że tych róż nie było. Może coś z zeszłego roku zostało?

No właśnie wiem, że zwłaszcza ostatnio warto brać jak już cos jest, bo zwyczajnie potem przepadnie..
to ona może ubiegłoroczne lub nazwa podobna
Kasia_CS 19:41, 19 maj 2021

Trochę zagubiłam ostrość Czekam na słoneczny dzień, a wtedy pięknie się rozwiną moje Bloomerangi

Krzyśki powoli pękają

Purple sensation jeszcze załapały się na końcówkę tulipanów - fajnie zgrywają się kolorami
Kasia_CS 19:43, 19 maj 2021

Cienista

Mysie uszka

Praying hands.. te to wyjątkowo wolno przyrastają...

Kasia_CS 19:47, 19 maj 2021

Świecznica zielona (to samo co u Łucji chyba?), dostałam sadzonkę przy okazji zakupów koleżanki, ale nie wiem jaka to odmiana

Macie pomysł na te siewki? Czy typowo chwastowo wyglądają? Bo tam w sumie nic specjalnego nie rosło (np. odmianowe niesiejące się jeżówki) chyba, że młodziuteńkie naparstnice?

Louis odier - niech chociaz ze 2 kwiatki do niedzieli rozwinie na tort dla Kai

Kasia_CS 19:49, 19 maj 2021

Żurawka od Aprilka - bardzo ją lubię I żurawkę i Jolę też

Jedyna kwitnąca marnie kępka zawciągów - słaby rok dla nich u mnie..
Kasia_CS 19:51, 19 maj 2021

Czekamy na owocki ŚŚ

Johanka77 20:13, 19 maj 2021

Lubię Twoje detaliczne zdjęcia.
nicol21 23:11, 19 maj 2021

Piękne rękodzieło!
Róże zacne. Szkoda, że boscobel nie ruszył. On ma takie ładne kwiaty. Ale zastępcy godni więc znów będzie pięknie.
Ogród super, nawet z mniejszą ilością słonca dobrze się prezentuje.
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Agatorek 23:51, 19 maj 2021

Kasia_CS napisał(a)
Trochę zagubiłam ostrość Czekam na słoneczny dzień, a wtedy pięknie się rozwiną moje Bloomerangi

Ale to zdjęcie jest rewelacyjne! Chyba nie całkiem przypadkiem zagubiłaś ostrość

A ogród cudowny
Gosiek33 08:31, 20 maj 2021

Kasia_CS napisał(a)
Świecznica zielona (to samo co u Łucji chyba?), dostałam sadzonkę przy okazji zakupów koleżanki, ale nie wiem jaka to odmiana

To wygląda na Cimicifuga racemosa cordifolia teraz jest coraz większa

Cudne zdjęcia robisz