Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Makusia 20:50, 31 sie 2016

Toszka gdyby padły wszystkie, to już bym sobie sama tabliczkę nagrobkową ryła! Mówiłam, że je mocno przeżywam i czuję się odpowiedzialna jak Mały Książę bo one z miksera pochodzą. Trzy są niewyraźne, dwie bez pulsu, reszta jak młody Bóg!
roma2 20:54, 31 sie 2016

Makusia napisał(a)
Toszka gdyby padły wszystkie, to już bym sobie sama tabliczkę nagrobkową ryła! Mówiłam, że je mocno przeżywam i czuję się odpowiedzialna jak Mały Książę bo one z miksera pochodzą. Trzy są niewyraźne, dwie bez pulsu, reszta jak młody Bóg!

Szkoda, że nie można zmiksować, bo wszystkie byłyby ok. Taki goopi żarcik. Podlewaj i zostaw. Się wezmą w garść. Większość roślin (choć to się nam nie podoba), potrzebuje po prostu czasu.
Makusia 21:04, 31 sie 2016

Będą!! Jutro będą Umbry! Radość ma wielka. I będą też dwa kolumnowe dęby- zanim przyjadą Pani ma mi wysłać nazwy. Podobno wysokie takie, jak umbry, a te mają pewnie ze trzy metry! Przyjadą dwa mogę któregoś kupić lub nie
roma2 21:08, 31 sie 2016

Makusia napisał(a)
Będą!! Jutro będą Umbry! Radość ma wielka. I będą też dwa kolumnowe dęby- zanim przyjadą Pani ma mi wysłać nazwy. Podobno wysokie takie, jak umbry, a te mają pewnie ze trzy metry! Przyjadą dwa mogę któregoś kupić lub nie

No! Znakomite wieści! Będę niecierpliwie zaglądać na efekty sadzenia. Miłe zakończenie dnia znaczy!
Makusia 21:33, 31 sie 2016

No więc sprawozdanie.
Juzia- mam nadzieję, że się u mnie żadomowisz-zapraszam! Cieszę się też, że mój wątek przypadł Ci do gustu

HAniu, Toszka- dziękuję za namiary- pustostan został zalany wodą jak już jutro Pani poda namiary na odmiany- poddam pod publiczną dyskusję
Ps. Ja tam na tych zdjęciach dużej różnicy nie widzę - ale mam -3,5 na obu oczach

Roma- Ty to potrafisz pokrzepić

Makusia 21:33, 31 sie 2016

Natka działka ma potencjał, ale trzeba umieć go wykorzystać. Na szczęście nie jestem sama, bo Mądre Głowy czuwają

Asiu dzięki Działasz to Ty- ja mam po prostu przerywnik mniej fizyczny- taki wiesz- hip hip hurra !
asiak 21:34, 31 sie 2016

Marta, ostro działasz, super... nawet nie wiem, o jakich drzewach rozmawiacie
A trawki, tak jak dziewczyny piszą pewnie odbiją
Makusia 21:36, 31 sie 2016

ren133 napisał(a)
Ja bym spróbowała Mospilanu

Zrobione Poczekamy zobaczymy. Za 7 dni powtórzyć?
Makusia 21:37, 31 sie 2016

Alis dzięki bardzo- każda wskazówka cenna. Wniosek z tego, że co 60 będzie w moim pojęciu zbyt ciasno. To zostaje przy dotychczasowej miarce
anna_t 22:02, 31 sie 2016

hej Marta dąb czy grab..hmm..niezła zagwostka! niewiele wiem ale graba meczą szpeciele a liście dębu przydatne do zakwaszania gleby tyle wiem średnia ze mnie pomocnica :/