Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

kaisog1 16:59, 22 maj 2012

Ana kursik pierwsza klasa! Czekam na następne
Ana 17:49, 22 maj 2012

Nika, no ja zmieniam na tym wrzosowisku, przesadzam, dosadzam i nadal lipa Brzydkie i jakieś takie nieogarnięte Muszę tam jakąś geometrię wprowadzić koniecznie i trochę kwitnacych latem roślin ...

Gosia - Ty pewnie lepsze cuda wyczyniasz a może zrob u siebie kurs scrapbookingu? Ja się chętnię przyglądnę, bo dla mnie to czarna magia, a Ty takie cuda robisz!

Haniu, cieszę się

W ramach poprawy nastroju wyskoczyłam do fryzjera Czekam na wieczór, żeby pójść jeszcze na ogród, bo teraz u nas 35 stopni! A na dodatek zepsuła mi się wczoraj klima w aucie i jeżdże jak w puszce, bo stoi na dworzu zamiast w garażu....

a tymczasem witaj odkurzaczu, ściero, zmywaku i mopie, czyli tour de chata
nika 19:30, 22 maj 2012

Kochana a napiszesz mi, co ile sadziłaś tawułę Golden Princess???

A zepsutej klimy współczuję Znam ten ból Od pół roku odstawiamy auto na warsztat w celu naprawy i odstawić nie możemy A dzisiaj to myślałam, że się nie odkleję od fotela
Matka 21:16, 22 maj 2012

O taki blacik mi chodzilona ten mój wymyślony stolikna nogach maszynowych
Ana 22:02, 22 maj 2012

O widzisz Bogdzia, to kiedy będzie postarzanie? Koniecznie pokaż efekty, będzie pięknie i klimatycznie

nika tawułę sadziłam...na oko, ale będzie gdzieś co 50 cm, bo okno ma 1,5 m a "brzegowe" tawuły wystają poza nie...no i one rosną mniej więcej do 50 cm kulek i tym się sugerowałam

Ja się od fotela odklejam z łatwością - nie mam skóry są tego wyraźne plusy, hihihi....

Jeej, podlałam wszystko i zajęło mi to prawie godzinę...jeszcze wsadziłam do tarasowej donicy wierzbę hakuro podsadzoną biała bakopą, oj podoba mi się jej wygląd...bardziej niż dotychczasowych iglastych kulek, ktore nie wytrzymywały slonca na tarasie...

Ach, i musialam pozbyć się niestety niezapominajek, bo złapały chyba mączniaka - całe listki były z białym nalotem i marniały, więc wyrzuciłam szybko z obawy, że przeniesie się na inne doniczkowe...chyba jutro zrobię profilaktyczny oprysk, tylko muszę poczytać czym?

I rewelacja dzisiejszego dnia:
hortensje (annabelle, limeliht i ogrodowa) mają pąki, róże też i powojniki też, i lawenda!!!!!! Jupiiiii!!!!!
monitka 22:39, 22 maj 2012

Ana dzięki za kurs obrazkowy postarzania. Może się kiedyś skuszę i spróbuję coś zrobić wreszcie.
Co do Ciebie zajrzę to jakaś zmiana, bardzo fajna ta nowa rabatka

U mnie Annabelka też pączka pokazała ależ to cieszy
ocia79 23:11, 22 maj 2012

Ana swietny ten klon za fontanna.Sciagne pomysl od Ciebie i tez sobie posadze.A w karmnikach sie zakochalam.
Ana 00:00, 23 maj 2012

Ocia, a proszę bardzo

Monitka, no troszkę podganiam pracę, bo...ciii....pochwalę się w stosownym czasie
monteverde 00:49, 23 maj 2012

kaisog1 napisał(a)
Ana kursik pierwsza klasa! Czekam na następne

ja też zdolniacha dziewczyna
monitka 09:06, 23 maj 2012

No to teraz podkręciłaś ciekawość !!!