Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Neska 23:29, 23 cze 2012

Ana te wstrętne mszyce są chyba wszędzie. Co wyjdę z do ogrodu to zawsze jakąś przyniosę na sobie do domu. Fe
betysia 06:43, 26 cze 2012

Witam goraco Aneczko !!!!!
sciskam cie niezmiernie mocno i zycze niesamowitego dnia a ze taki bedzie to jestem pewna, bo malo jest ludzi tak pozytywnie "zakreconych" na swiat, kolory, kwiaty, doznania... a wiec CUDNEGO dnia!!!!!
buziaki
Beata
nika 10:53, 26 cze 2012

Ana, jak zdrówko kochana? Bo coś tu cicho u Ciebie... Mam nadzieję, że dużo lepiej
ocia79 12:17, 26 cze 2012

Ana , Ana puk, puk żyjesz???
Ana 13:35, 26 cze 2012

Zyję żyję, zarobiona jestem po pachy Maluję i bejcuję komodę wielką, a tu juz dziś stól do jadalni przyjechał i woła mnie z garażu "Oszlifuj!!!, Polmaluj!!" No i muszę się spieszyć, bo w jadalni pustki - stary stół już stoi w komisie Także tempo tempo musi być, nia ma rady

Do tego ta paskudna pogoda, dzieci w domu, polatać po dworzu nie mogę to i ja uziemiona jestem...no i jeszcze szyję "zamówione" okładki na notatniki i milion innych przyziemnych spraw, gary, latanie na mopie...

Jak z pęcherzem lepiej to antybiotyk za to drażni żołądek...to malo powiedziane, wczoraj myslałam, że będę jechac do szpitala tak mnie bolał...a dziś owsianka, siemię lniane i melisa...

Przez tę pogodę jakaś chandra mnie łapie...co to za lato?

Czy ja marudzę???

Neska - no mszyce na rózach nadal są, oprysku następnego zrobić nie mogę bo leje cały dzień, burze jakieś, wichury...

Betysia - dziękuję Oj niech ten dzień mnie pozytywnie zaskoczy, bo podupadam no dobra, mam stół To jest pozytyw
anula_wn 13:47, 26 cze 2012

Ana, usmiechnij się - jutro będzie lepiej !
w weekend zapowiadają upały, a poza tym lato się dopiero zaczyna
zresztą, ostatnio nie było tak źle....

och jak ja bym chciała miec taki zapał, umiec tak te mebelki odmieniac.
Pokazuj koniecznie jak tylko coś zrobisz - stęskniona jestem rzczy ładnych !!!
Ana 13:51, 26 cze 2012

anula_wn napisał(a)

Pokazuj koniecznie jak tylko coś zrobisz - stęskniona jestem rzczy ładnych !!!

Anula, to na ogrodzie posiedź - same ładne rzeczy tam

wiem wiem, marudzę...no taki dzień...nie spałam prawie całą noc, bo moja Tuska budziła się 8 !!!!! razy i histeryzowała, zasnęlam po 3, po 6 pobudka..., coś tam boli, za oknem leje...ale teraz to może być juz tylko lepiej, nie??
betysia 13:55, 26 cze 2012

Anula kobieto odpoczywaj!!!!!!
tys sobie za duze tempo z tym wszystkim narzucila, niedosypiasz i nie dlugo padnie !!!!
niech twoj M cie dobrze zapakuje i do mnie priorytetem na odpoczynek od garow wysle !
uwarzaj na siebie i ODPOCZYWAJ a meble nie zajace nie zwieja !!!!
Ana 13:57, 26 cze 2012

betysia napisał(a)
Anula kobieto odpoczywaj!!!!!!
tys sobie za duze tempo z tym wszystkim narzucila, niedosypiasz i nie dlugo padnie !!!!
niech twoj M cie dobrze zapakuje i do mnie priorytetem na odpoczynek od garow wysle !
uwarzaj na siebie i ODPOCZYWAJ a meble nie zajace nie zwieja !!!!

Betysia - Ty mnie tu kobieto nie podpuszczaj, bom gotowa się pakować O niczym tak nie marzę jak o odpoczynku od garów całą resztę wykonywac mogę
anula_wn 13:57, 26 cze 2012

Anuś, to przytulam mocno !!! czasem są takie dni w tygodniu....
mój F obudził się dzisiaj o ...4.30 i tłukł się długo (u nas) więc też jestem śnięta
pogoda szara, zimno, mży..... ale nastawiam się pozytywnie - bedzie oki