Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

abiko 14:04, 26 cze 2012

Anula, to ty sie jeszcze nie przyzwyczaiłaś? Dasz radę, zrób to co 'musisz' a resztę zostaw..i tak nie ucieknie, ważniejsze aby nic nie bolało.. oj siemie..a może to tylko nerwy..?

Jak Cię to pocieszy to ja też od 5 na nogach, bo młody 'baja' od rana krzyczy
A starsza temp. 40 stopni do 3:00, udało mi się zbić wreszcie nad ranem, więc wiesz.. w normie jesteś

Jeszcze Cię podpytam.. bo już nie wiem, gdzie masz przepis na bielenie z bejcowaniem.. mam w planach wreszcie swoją pralnię, mam szlifierkę i muszę to zacząć, bo mi sąsiadka zabierze ale co dalej.. marzenie biała przecierka spod której wychodzi coś ciemniejszego.. i mam problem z doborem farby, wosku czegos tam..może być na pw jak już odpoczniesz i nie będzie bolało czego życzę..buziole
Ana 14:07, 26 cze 2012

Anula - no chyba muszę się po prostu wyspać i wszystko przejdzie...tylko kto to wytłumaczy mojej kochanej córci???

Aguś, napiszę Ci wszystko na PW i podrzucę parę linków, oki? ale muszę się zebrać
Póki co idę ...do garów a potem jeszcze szybko zacznę choc malowac komodę, bo jeszcze muszę po Młodą do przedszkola jechać dzisiaj...

Oj współczuję choroby córci - zdrówka dla Was!!!
seliza 14:24, 26 cze 2012

Witam
przybyłam się przywitać, bo juz jakiś czas Cię odwiedzam, choć śladu nie zostawiam..
Niedawno do Ciebie trafiłam, choć nie pamiętam dokładnie jak i kiedy ( niemożliwa ta skleroza ), no i okazało się, żes pokrewna moja dusza artystyczna. Ja troszkę w innym kierunku, ale na odnawianie mebli też mam chrapkę. Nawet zakupiłam jakiś czas temu (tj. we wrześniu ubiegłego roku- o zgrozo!) dwa krzesełka do odnowienia. I najpierw czekałam na wiosnę, żeby się za nie wziąść (no bo jesienią i zimą to tak nie ma gdzie i jak). Jak przyszła wiosna - to mnie natchnęło na ogródek no i teraz czasu mało bo inne arcydzieła w toku co chwilę...
Blog też założyłam - bagatela -półtora roku temu, a tam ( o wstyd!!! ) -jeden post dopiero, bo brak czasu

Podziwiam za Twoją konsekwencję.

No i oczywiście uznanie za ogródek - śliczne rabatki.

Życzę duuużo zdrówka
Ana 14:33, 26 cze 2012

Seliza witaj i zapraszam częściej!!! Z ta mobilizacją to u mnie też różnie, są mebelki i "durnostojki", ktore czekają rok i dlużej na swoją chwilę Także trzymam kciuki za działania o ogrodowe i mebelkowe

A jaki kierunek obrałaś artystycznie??
abiko 14:38, 26 cze 2012

Ana napisał(a)
Anula - no chyba muszę się po prostu wyspać i wszystko przejdzie...tylko kto to wytłumaczy mojej kochanej córci???

Aguś, napiszę Ci wszystko na PW i podrzucę parę linków, oki? ale muszę się zebrać
Póki co idę ...do garów a potem jeszcze szybko zacznę choc malowac komodę, bo jeszcze muszę po Młodą do przedszkola jechać dzisiaj...

Oj współczuję choroby córci - zdrówka dla Was!!!

Anula..luzik.. ja na nic i tak prawie nie mam czasu Idę dziś na basen i się odstresuję.. a właśnie, może zrób to samo.. a córeczką zajmie się tata

uwielbiam gary..
seliza 14:44, 26 cze 2012

Ana napisał(a)
Seliza witaj i zapraszam częściej!!! Z ta mobilizacją to u mnie też różnie, są mebelki i "durnostojki", ktore czekają rok i dlużej na swoją chwilę Także trzymam kciuki za działania o ogrodowe i mebelkowe

A jaki kierunek obrałaś artystycznie??

dziękuję za kciuki
artystycznie to siedzę w kartkach okolicznościowych. Nie robię masówki, tylko pojedyncze egzemplarze i w zasadzie tak kameralnie na zamówienie, choć tez kiedyś myslałam żeby sie tym zająć na dobre. No ale z tak cudownym produktem jakim jest kredyt hipoteczny nie mogę sobie póki co pozwolić na nieetatową pracę, więc mam zajęcia dodatkowe
Ale Tobie życzę ze szczerego serca Powodzenia! i również trzymam kciuki
seliza 14:48, 26 cze 2012

A i co do staroci - uwielbiam je..i właśnie w przyszłą sobotę (o ile nic mi znowu nie pokrzyżuje planów) jadę na ogromny, aczkolwiek cudowny targ staroci - nie mogę się juz doczekać. Chciałabym upolować jakieś cudeńka, ale nawet jeśli wrócę z pustymi rękoma to ma dusza będzie wniebowzięta, a i oko nacieszone
Ana 15:04, 26 cze 2012

W takim razie koniecznie pochwal się łupami z targu - uwielbiam ogladać A mozna u Ciebie zamawiac karteczki? Bo ja w tym temacie noga jestem, a zdarzają się wyjątkowe okazje i fajnie byloby taką karteczkę podarować bliskiej osobie...

Aga! No coś Ty? Gary?
Ja kocham gotowac to co lubię i kiedy chcę, robić kolacje, piec!!!! ale codzienne gotowanie obiadów to dla mnie ostatnio mordęga...tym bardziej, że robię podwójnie (ja na diecie), a dzieciaki i tak zazwyczaj nie chcą niczego tknąć Takie m isię niejadki zrobiły od jakiegoś czasu
Ana 15:05, 26 cze 2012

oki, zbieram się, idę obudzić Młodego i jedziemy po siostrę do przedszkola....no i do garów!
seliza 15:22, 26 cze 2012

Ana napisał(a)
W takim razie koniecznie pochwal się łupami z targu - uwielbiam ogladać A mozna u Ciebie zamawiac karteczki? Bo ja w tym temacie noga jestem, a zdarzają się wyjątkowe okazje i fajnie byloby taką karteczkę podarować bliskiej osobie...

Oczywiście, że można jak będziesz potrzebowała to daj znać